"The mystery house"

Igår var jag och J på en visning av en bostadsrätt. Bostadsmarknaden här går trögt och vi har haft svårt att hitta objekt att titta på. Därför när en hyfsat stor bostadsrätt i en vacker miljö kom ut på marknaden valde vi att ge den en chans och vidga våra vy och öppna upp oss för anda alternativ än fristående villor.

Bostadsrätten vi tittade på igår var över förväntan. Trots att den endast var 9 kvm större än huset vi avfärdade för att det bland annat kändes för litet, kändes det betydligt större och rymligare. Bostaden rakt igenom höll en hög standard och var så mycket fräschare än alla de 4 villor vi hittills tittat på. Detta objekt satte verkligen griller i huvudet på oss.

På vägen hem från visningen tog vi en omväg hem för att ta en liten titt på ett annat objekt som snart ska komma ut på marknaden igen. Hade förut sett en till salu skylt längs vägen, men trott då det inte gick att finna på mäklarsidan att det redan blivit sålt och därför genast släppt det. Dock fick jag nyligen nyss om att det inte alls r sålt och efter lite detektivarbete och ihärdighet har jag nu ordnat en visning åt mig och J. Vi har endast sett huset på avstånd i mörker, så vi har egentligen ingen aning vad som väntar oss. Men det lantliga läget och närheten till sjön lockar mycket och av det det lilla som vi kunde se huset såg det ut att ha potentialen att vara vårt drömhus. Den lilla fakta jag även lyckats få fram om huset talar även det för att det kan vara en vinnande kandidat. Dock hänger allt på vad visningen utvisar, beroende på vad besiktningsprotokollet kommer att utvisa och sist men inte minst priset...

/Lady Violett

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hoppas att huset är ert drömhus!!! Kram!

Svar: Det hoppas vi med. Skulle vara jättekul om vi kunde bli husägare till sommaren. Huset vi ska titta på är en 1 plans villa om 155 kvm med 6 rum. Dubbelgaraget, förrådet och den inglasade altanens yta tillsammans är större en hela vår lägenhet. Huset är byggt 1991, så det är betydligt nyare än de andra husen vi tittat på. Fast vi vet som sagt inte riktigt vad utropspriset kommer vara och hur hård konkurrensen kommer att bli eller hur det ser ut i dagsljus eller innomhus.
Du får glädja dig åt att den inneboende skatan i alla fall har god smak på det hon smugglar in i den kundvagn. :-) Kram!
LadyViolett

2013-02-27 @ 20:55:07
URL: http://skningen.wordpress.com
Postat av: skåningen

Det blir så konstigt när du svarar så att jag får gå bakvägen för att svara dej..Har du adressen till huset så kan jag ju se det!!! Kramen!

2013-02-28 @ 13:43:20
URL: http://skningen.wordpress.com/
Postat av: Yvonne

Tänk på om det är långt till tåg/bussförbindelser,uppvärmning m.m. Kram!

Svar: Tåg finns inte i närheten av här oavsett var man bor, men buss finns. Fast där ut huset ligger tror jag det bara var skolskjuts som fanns, Gäller att ha två bilar om man ska bo där och det har vi ju redan, Uppvärmningen vet vi inget om, men jag hoppas det ska vara en bra källa och en låg driftkostnad, men det återstår att se. Kram!
LadyViolett

2013-02-28 @ 17:07:20
URL: http://skningen.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Godmorgon! Att ha två bilar är en extra kostnad,men ni jobbar ju båda så det reder sig.Morgonkram!

2013-03-01 @ 07:22:27
URL: http://skningen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0