Gratis grejer

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och beställt alla gratis gravidboxar som jag kunnat hitta. Jag hade hoppats på att det skulle ingå en blöjhink i något av paketen och det har förut ingått i babyboxen som man hämtar ut på Babyproffsen, men det verkar inte som det ingår någon sådan i boxen som vi just beställt. Nåja, det återstår att se. Får väl hämta ut den i god tid så att vi hinner köpa en blöjhink i fall det inte ingår någon i gravidboxen.

/Lady Violett

Kommentarer
Postat av: yvonne

Godmorgon! Får man så många fina saker gratis nu??? ha det så bra .. Kram ♥♥♥

Svar: Nej det får man inte. Vi hämtade ut vår babybox hos Babyproffsen i förrgår och det var urdålig. Man fick en lilla tvättlapp från Tygghansa, en blöja från Pampers, ett trosskydd till mamman, ett kontantkort från Comviq utan pengar på med nytt nummer som man skulle få 200 kr att ringa för, förutsatt att man tankade på sitt kort fyra gånger. Sen fick man lite rabatt på två olika fotoföretag på en fotobok, sen fick man ett litet prov på Oral-B tandkräm för barn över 12 år (alltså till vuxna) och när barnet är fött kunde man välja att gå med i något som man fick ett startpaket med någon leksak och bok till barnet som sedan skulle fortsätta att skicka erbjudanden. Ren skit var det alltså. Hoppas Liberoklubben, Pampersklubben och Apoteksgruppens boxar ska visa sig vara bättre. Kram!
LadyViolett

2014-01-06 @ 07:07:24
URL: http://skningen.wordpress.com/
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Tyvärr är den ledarhundens. lediga dag idag . Jag menar givetvis SKÖTBORDET ! (upptäckte nu att det är mobilen som själv ändrar till skrivbordet). Men det brukar va jag!

Svar: Ja, jag förstod allt att det var skötbädden du menade. :)
LadyViolett

2014-01-08 @ 16:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0