Inga hål och nya tapeter

Idag har varit en bra dag så här långt. Målaren har varit här och tapetrserat om vårt sovrum. =) Jag har även varit hos tandläkaren. Karius och Baktus har inte flyttat in i några av mina tänder denna gång. =) Passande med tanke på att det är dags att förnya mitt tandvårdsavtal inom kort. Riskgrupp 1 ser jag ut att hamna i denna gång.

J är i skolan just nu och jag är ledig idag. Ikväll ska vi ut och springa, så fram till dess ska jag bara koppla av och samla krafter så att jag är pigg och allert till jobbet imorgon.

/Lady Violett

Samboliv

Sambolivet är underbart. Jag älskar att bo ihop med J. <3

Igår var vi ute och på en andra joggingtur i spåret. Den första turen var när vi inveg spåret i söndags.  Det är lättare att ta sig för när man är två om det och när man kan peppa varandra att komma ut. =)

J sitter just nu och pluggar i vårt studie/gästrum och jag sitter i köket slösurfar.

/Lady Violett


Lördag

Sitter framför J dator och väntar på att tvätten ska bli klar. Idag har jag ägnat dagen åt just tvätt och städ. Städningen är klar, men tvätten är inte riktigt klar än.

J är iväg till sin bror och lämnar lite studiematerial som han lånat av honom. Det känns tomt utan J här. Jag har varit bora på jobb på annan ort mellan måndag till fredag och nu är jag ledig till måndag. Så nu när J och jag inte träffats på fem dar, så har jag sett fram emot att spendera helgen med honom. Jag ska nämligen jobba mycket nästa vecka och endast vara ledig på torsdagen, som också råkar vara dagen före J:s tenta.

Nåja, det är bara att vänja sig vid att vi inte kommer att kunna spendera all tid tillsammans när vi båda är hemma och lediga. Det är en omställning från att inte ha setts under veckorna, utan bara på helger och lov till att ses lite varje dag. Förut när vi sågs, så sågs vi för att spendara tid med varandra, nu är tiden vi ses även den tid som vi förut ägnat åt annat och andra.

Jag hoppas i alla fall att J kommer hem från sin bror snart, så att vi kan dra igång med lördagsmyset.

/Lady Violett

Sambos på riktigt! <3

Imorgon när jag kommer hem från jobbet kommer min älskade sambo vara där! Nu har han sommarjobbat färdig för den här sommaren och han kan äntligen flytta hem. =)

Sambotider -Here we come!

/Lady Violett

Världen är bra liten

Världen är verkligen bra jävla liten. På någon jäkla vänster lycks man alltid träffa på någon som känner någon som känner någon som man själv känner och då talar jag inte ens om folk som bor i samma stad eller ens inom samma län för den delen heller. Gränserna har verkligen suddats ut.

/Lady Violett

Skrämmande bra

Allt är just nu så oerhört bra och det skrämmer mig.
Varför kan jag bara inte njuta och sluta oroa mig?

/Lady Violett

Sorterar papper...

Jag och J börjar verkligen komma i ordning i nya lyan, men något som verkligen inte är iordning är alla sablarns papper jag samlat på mig. Därför är jag nu i färd med att bringa ordning i oredan.

/Lady Violett

RSS 2.0