Super taggad

Nu är det inte långt kvar till jag ska påbörja min distansutbildning. =D Endast 14 dagar kvar. Wiieee!
Ska bli så himla kul. Känns lite pirrigt på samma gång, har ju aldrig tidigare pluggat på distans och tekniken och jag är inte alltid överens och utan J här är jag rädd för att tekniken eller rättare sagt min tekniska okunskap kommer sätta käppar i hjulet för mig. Men ska hålla tummar och tår för att tekniken ska fungera bekymmersfritt. Har ju en kollega som ska läsa samma kurs, så vi kan säkert hjälpas åt. =)

/Lady Violett

Bättre sent än aldrig

Idag hade J och jag tänkt gå en lång promenad, men efter att vi äntligen köpt passande gardinstänger och var i färd med att lämna tillbaka helgens andra hyrfilm öppnade himmelen sig och det började att åska. Istället för lång promenad ägnade vi oss istället åt strykning och upphägnining av gardiner. Så såhär fyra månader efter inflytt har vi nu gardiner uppsatta i varje rum. Bättre sent än aldrig... /Lady Violett

Farligt roligt...

Har så vansinnigt kul och trevligt på jobbet att det är svårt att slita sig därifrån. :)

/Lady Violett

Spinning

Veckans femte och sista pass blev ett Cykel activo pass, som är ett spinning pass där man får spänna på sig en pulsmätare som mäter ens puls och visar den på en tavla på vägge, så att man själv, instruktören och alla andra deltagare kan följa allas puls. Passet går ut på att man gradvis ska höja sin puls och slutligen utmana genom att försöka nå sin max- puls. Det var ett skitjobbigt men roligt pass. Snacka om att jag har dålig kondis,när passet var över och vi skulle varva ner och komma ner i vilo- puls igen tog det jättelång tid för min puls att sjunka. Blir till att köra det igen, så att jag kan förbättra min dåliga kondis.

/Lady Violett

Som det kan gå när fejan är på...

Igår var jag och fick mina naglar fixade. På kvällen laddade jag upp för fredagsmys med Inga. Nyfixade naglar, en kall öl, godis, popcorn och hyrfilm. Innan jag hann starta filmen fick jag på fejan se att ännu en skulle ha fredagsmys med Inga, så hastigt och lustigt valde vi att lämna Ingorna hemma och dra till Augustifesten. Det var riktigt trevligt. Köpte en ny väska och fick "se" och lyssna till Kalle Baah för första gången. Är ju något kort i rocken och så stod ett jäkla tält i vägen, så att se något var inte det lättaste. Så nu har jag funnit ännu en favorit artist och beställt alla deras skivor och varit i gott sällskap. Filmen fick vänta till jag kom hem, så det blev sent i säng. Filmen var sådär tyckte jag. Idag började jag dagen med ett pass Body Pump på morgonkvisten. Där. Inte nog med att jag fick en härlig kick start på dagen, fick jag och den jag umgicks med igår en fika inbjudan som vi inte var sena med att tacka ja till. :) /Lady Violett

Då kör vi igen =)

Nu när jag är hemma igen kan jag åter hänga på gymmet. =) Ikväll blir det en kick start med en dos box och kick. Som jag längtat. =D

/Lady Violett

Tillbaka till verkligheten

Igår tog semstern slut och jag for åter hem igen, efter över 3 veckors bortavaro. Kändes konstigt att ha varit hemifrån så länge.

Idag var min första arbetsdag efter semstern. Det var så härligt att vara tillbaka och få träffa alla igen. =) Idag var även premijären för mitt nya uppdrag på jobbet.Gud så utmanande, spännande och kul det var. Tror bestämt jag kommer kunna trivas med mitt nya uppdrag riktigt bra. (Lite tidigt att säga kanske efter första dagen, men en bra start vart det allt).

Nu är jag hemma igen efter en 10 timmar lång arbetsdag och känner mig upprymd och fylld av energi. =) Hade bara J också varit hemma hade det varit helt perfekt.

/Lady Violett

På väg :)

På väg mot nya äventyr i Bohuslän. Imorgon ska det vandras, grillas, bastas och badas. :)

/Lady Violett

RSS 2.0