Semester =)

Efter en mycket trevlig julhelg på jobbet har jag nu semester. =) Idag har det öppnats fler julklappar och en förlovningspresent Jag har visst varit snäll i år, även fast tomten inte kom med några klappar till mig på självaste julafton. I förlovningspresent fick J och jag en välbehövlig gjutjärnspanna stor nog till att laga mat till många. =) I julklapp fick jag en fin prydnadstomte, raggsockar, Marianne mix godis, små fina prydnadsfigurer och en julkrubba. J och jag fick även en stor brödrost tillsammans.

God fortsättning!

/Lady Violett

Det vankas semester

Nu är det snart dags för semester nummer 2. Den här gånge ska jag inte ligga hemma och pinas en vecka, utan njuta av min leighet och min nya syn. Jag har ännu inte vant mig och tänker nästan varje kväll att jag ska ta ut mina linser innan jag ska lägga mig. Det är en sådan frihet att vackna upp och kunna se. Inte behöva putsa på galsögon som aldrig blir rena eller sätta in och plocka ut linser som mot kvällen skaver och bli torra. Inte behöva jag heller komma ihåg att packa med linsvätska och linsburken varje gång jag ska sova borta. 

I onsdags firade vi julafton här hemma. Bara J och jag. Vi firade nu för att jag ska jobba på julafton och där med inte har möjlighet att fira med J:s familj och släkt som jag brukar göra. I julklapp av J fick jag en bok, en pyamas, Sex and the city 2 filmen och en sådan där USB dongle som gör att även jag kan ansluta till vår raouter så att vi kan sitta och surfa samtidigt.

Nä nu ska jag äta lite julbordsrester och pack färdigt inför helgen och semestern. Det ska bli så härligt att träffa J:s familj, för det har inte blivit mycket av den varan de senaste året.

/Lady ViolettSnö =D

Snön faller utan för våra fönster. J ligger i soffan och tenta pluggar. Själv bakar jag lussekatter. Idag är det redan fjärde advent. Tiden går så himla fort och nu är det inte långt kvar till jag och J ska fira vår egen lilla julafton. Alla julklappar är ännu inte köpta och julmaten har inte inhandlats ännu. Nåja, det får det blir som det blir.

/Lady Violett


Tänkvärt

Det borde finnas någon soppa
som kunde ålderns framfart stoppa
och gärna krydda lite lätt
med tretton rätt
Tänk om det fanns en karamella
som gjorde människor snälla
Och varje gång de bet en bit
så lät de bli att prata skit
Kan ingen uppfinna ett klister
som lagar nerver när de brister
och laga synen på en del
som bara ser andras fel.

Ett bra citat från bibeln:
"Allt vad ni vill att människorna ska göra mot er,så ska ni också göra mot dem".

/Lady Violett


Ut med det gamla och in med det nya

Idag har jag varit och skrotat min älskade lilla pärla, men jag har även varit och köpt mig en "ny bil" att fylla tomrummet med. Det blev en Skoda Octavia 1.6 Ambient halvkombi denna gång. Bilens förra och enda tidigare ägare är en kollega till mig som nyligen bytt in den. Innan jag ska hämta hem den ska bilfirman åtgärda ett par fel som jag och J påtalat, den ska besiktigas och om några fel dyker upp på besiktningen kommer bilfirman stå för och åtgärda dem utan sxtra kostnad innan bilen följer med mig hem.

/Lady Violett


Farväl
På måndag ska pärlan skrotas


Kommer sakna dig! :,(

På grund av att en annan bilist körde på mig och pärlan bakifrån måste pärlan nu skrotas. Jag måste i förtid ta farväl till min älskade lilla röda bil och påbörja jakten på en annan bil att köpa. Inte alls kul. Snyft, Snyft  =(   

/Lady Violett :,(


Blindstyre

Blindstyre, det är allt vad jag är just nu efter operationen. Igår var det precis en vecka sedan jag genom gick min lasek operation. Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det var underbart att komma tillbaka och träffa alla sköna kollegor igen och inte ligga hemma i mörker. Dock kändes det som ögonen blödde efter arbetsdagen och jag fick genast gå och lägga mig i det mörka rummet igen när jag kom hem.

/Lady Violett

RSS 2.0