Börjar pigga på mig.

Nu börjar tröttheten avta och jag börjar sakta men säkert bli piggare igen. Kroppen har väl börjat vänja sig vid att hösten är här och vinter är på väg. Vintern gillar jag. Särskilt riktiga vintrar med snö och inget slask. Hoppas det är en sådan vi får i år. Då ska det åkas snowboard. =)

Nu ska jag fortsätta med mitt veckostäd här hemma, så att jag hinner klart innan det är dags att åka och jobba.

/Lady Violett


Trötter

Jag är en mycket sömnberoende tjej och inte blir det bättre på hösten, snarare tvärtom. På hösten räcker det inte med med 7-8 timmars sömn för mig, utan då behöver jag snarare 8-9 timmars sömn och helst då 9. Det är inte lätt att få när man är två i hushållet och grabben här hemma nöjer sig med 6-7 timmars sömn oavsett årstid. Jag kanske innerst inne är en björn och skulle behöva gå i ide om vinter.

/Lady Violett


Eller inte...

Mitt botemedel mot rastlöshet: JOBBA EXTRA! Varför vara ledig när man kan jobba. Nu är det inte så att jag inte gillar att vara ledig, men att vara ledig och ha inget särskilt att göra är inte riktigt min grej och särskilt inte när J har tenta-p. När det ändå är så himla kul att jobba kan jag ju lika gärna göra det när J ändå bara ska plugga.

Nä, nu ska jag sova. Sov uselt natten till idag, så jag har lite sömn att ta igen. Vill vara pigg till min och J:s myskväll imorgon kväll. <3

/Lady Violett


Kommer att bli rastlös...

Denna veckan jobbar jag sex dar, men nästa vecka jobbar jag bara tre dar. Snacka om att jag kommer att känna mig rastlös om jag inte får något annat att göra.

Tänkte först jag kunde dra ner till södern och hälsa på L, men det passade inte schemamässigt då jag inte är ledig flera dagar i följd. =( 

Jag har just dragit iväg ett mess till en annan trevlig tjej, som jag hoppas vill träffa mej. Jag har några till jag kan fråga, men jag tar och avvaktar lite, så att det inte slutar med att jag dubbelbokar mig eller att jag  får en skit stressig vecka, för att jag bestämt träff med fler än jag hinner med.

/Lady Violett


Jag lever mamma!

Min älskade mamma smsade mig för ett tag sen och undrade om jag levde, eftersom jag inte bloggat något på ovanligt länge. Tvärtom, jag lever i aldra högsta grad, men jag har fullt upp med allt annat som livet har att ebjuda, så jag hinner inte riktigt med att blogga.

Ska egentligen städa nu och inte blogga...
Nä, nu får jag nog allt ge mig på veckostädet så det blir gjort. 

/Lady Violett

RSS 2.0