Stormen Berit

Stormen Berit ställer visst inte bara till det för dem som bor söder ut i vårt avlånga land, utan visst även för mig som bor lite högre upp i landet och som inte har så farlig blåst. Jag skulle genom gå en lasek operation idag, men fick ett samtal från memira i förmiddags om att läkaren var fast i Skåne, så operationen kunde inte genomföras idag. Fick en ny tid imorgon, men eftersom man efter en lasek operation bör vara hemma en vecka och inte får köra bil på en vecka ställde det till det för mig som tagit ut precis en veckas semester för att kunna genomföra operationen. Turligt nog fick jag beviljat flex av chefen på måndag, så nu kan jag vara hemma de där sju dagarna + en till , då jag enligt schemat är ledig på tisdag. Skönt att jag kunde få en ny operations tid så snart, så att jag inte tagit ut en veckas semester förgäves och att jag fick beviljat flex.

/Lady Violett


26/11 2011

Förlovning


Den 26/11 2011 blev dagen då vi förlovade oss.

Förlovningen firades med bubbel, ringbyte och mys hemma. Därefter begav vi oss till stan för fortsätta vårt firande av vår förlovningen med ett restaurang besök och bio. Filmen vi såg var Tintin. Väl på hemma fronten fortsatte vi mysa loss och det blev en härlig förlovnings afton för oss bägge.
<3

 
/Lady Violett <3


Julmys

Igår började jag julpynta här hemma. Jag hade tänkt att jag skulle överraska J med ett julpyntat hem och med middag på bordet. Jag skulle laga marinerad karrébit i ugn, potatis och sås. Till efterrätt hade jag köpt var sin lussekatt, samt glögg, pepparkakor och julmust.

J kom hem något tidigare än väntat, så jag hann inte klart med allt. Då visade det sig att J hade ätit innan han åkt sista vändan till skolan, så han var inte hungrig. Dessutom tyckte han att jag varit förtidigt ute med att julpynta. Julpyntet ska visst inte upp först tidigast 1:a advent enligt honom. Karrén tog längre tid än väntat på sig att bli klar, så det blev en mycket sen middag och potatisen och såsen var tvungna att värmas upp på nytt. Det blev en ganska misslyckad överraskning om man säger så.

Dock verkar det som att jag lyckats smitta av min julglädje på honom. I alla fall lite, lite grann. För idag har vi varit och köpt julgran, julgranspynt, julgardiner och adventsljusstake och allt utom julgrannspyntet och själva julgranen har kommit på plats. =)

Jag har även bakat lussekatter idag och det blev ett riktigt lyckat bak, så nu råder det julstämning hos oss. Nu ska bara alla juldukar komma på plats, så är vi redo för 1:a advent. =D

/Lady Violett


Påkörd

Igår blev jag påkörd av bakomvarande bil när jag stannade vid väjningslinjen på väg in i en cirkulationsplats. 
 Jag stannade för väja för fordon som kom från vänster. Det var en otäckt upplevelse. Det var heller inte så lätt att fylla i den där satans skadeanmälan, särskilt inte när man forfarande var i chock. Onödigt besvärlig och aldeles för små rutor att skriva i. Får se om försäkringsbolaget kan läsa mina kråkfötter...

/Lady Violett

En smärtsam semster...

Fick ett mail från lönekontoret om att jag måste ta ut 2 veckors semester före årsskiftet. Har i några dagar klurat på när jag ska ta ut min semester. Problemet är löst...

Idag när jag var på en kompletterande undersökning hos memira blev jag rekommenderad att välja en annan behandlingsmetod än den jag tänkt mig. Istället för en FS-LASIK blev jag rekommenderad att göra en LASEK behandling pga. mina styrkor och min ögonform. Det blev till att ta ut en veckas semester till att ligga hemma och ha ont medan mina ögonläker. Hade jag gjort en FS-LASIK  skulle jag ha kunnat åka och jobba dagen efter operation. Nåja, får la lita på ögonläkarens omdöme om att den smärtsamma metoden med den betydligt längre läketiden är den bästa för mig.

Den andra semester veckan blir till annat... =)

/Lady Violett


7 dagars arbetsvecka

Denna veckan har det varit full rulle och än är det inte slut. Idag ska jag arbeta min sjätte dag av sju och hemmet står ännu ostädat. Det går visst inte att ha ett klanderfritt hem och arbeta sju dagar i streck. Konstigt va? Nåja, på måndag är jag ledigt, så då ska det städas.

/Lady Violett


Helg 1 och 2

Helgen som var, var min första helt lediga helg på 5 veckor. Den ägnade jag åt att hjälpa min kära L med flytten. Det var helt underbart att träffas igen. Vi träffas allt för sällan, men det kändes bra att ha kunnat hjälpa till med L:s och K:s flytt och att få spendera lite tid med dem, även fast att tåget med sin försening stal lite över en timme från oss. 

Denna helgen är jag ledig igen. Två lediga helger i rad det var inte igår. Helgen till ära får vi långväga besök av M och en annan L. Det ska bli trevligt.

Just nu är det lika kul att jobba som att vara ledig och då menar jag verkligen KUL. Jag älskar mitt jobb, min J och den vardag jag börjar att få till. =)

God natt!
/Lady Violett


Förväntansfull

Livet är fullt av överraskningar och just nu många goda sådana. =)

/Lady Violett


RSS 2.0