Ledig onsdag

Det är en charm att vara ledig mitt i veckan ibland tycker jag. Inte för att jag tänker göra något exeptionellt just denna lediga dag mer än plugga, städa och bara slappa. Har förkylningskänningar, så planen är att vila ut den. Förra gången gjorde jag bort mig och vilade inte länge nog och åkte därför på en sablans förkylning som aldrig ville ge med sig. Det misstaget tänker jag inte göra denna gång, fast att det tar emot att inte träna.

/Lady Violett

125 kr

För 125 kr fick jag samtliga filmer + lampskärmen. :) Hans och Greta är bra att ha. Som ni ser i fönstret har jag inga gröna fingrar. Behöver köpa nya blommer att försöka hålla vid liv.

/Lady ViolettAlldeles varm...

I helgen har jag varit hos mina svärföräldrar. Helgen har ägnats åt firande av J:s farfar, träffat J:s två bröder, soffmys och ett par promenader. Gud vad jag saknar att ha J hemma och då J började jobba redan kl.11.00 idag blev det en fasligt kort helg. Har känt mig alldeles varm inombords i hans närhet och bara av att se honom pirrar det av kärlek och tillgivenhet för denna helt underbara man. <3 Älskar dig!

Ansiktsbehandling

Idag har jag varit på min livs första ansiktsbehandling. Det var en intressant upplevelse.

Idag hade jag tänkt och borde väl också ha pluggar, men kom mig inte för. Därmed blir det till att plugga imorgon innan jobbet. Typiskt mig att plugga som bara den till jag bara har en ynka uppgift kvar och sedan skjuta på den in i det sist. Uppgiften ska in på fredag, men då ska jag jobba och sedan träffa mitt <3 så det blir till att göra klart den imorgon.

/Lady Violett

Underbart

Det är så underbart att ha så förträffliga kollegor som jag har. Har ikväll avnjutigt en kväll med bowling och god mat med dem. Skulle inte kunna önska mig bättre kollegor. De är bara så himla sköna. =D Tack för att ni finns. <3

/Lady Violett

Kort stubin

Idag efter en hektisk jobbvecka med ytterst lite ledighet, nästan ingen sömn, väckarklockor som inte ringer, stressig morgon utan frukost och krångel på jobbet resulterade i en mycket kort stubin. Ska bli skönt när denna dagen är över. Hoppas på en god nattssömn. Imorgon väntar en ny dag med förhoppningsvis ny energi och på kvällen väntar bowling och gött käk med bästaste kollegorna.

/Lady Violett

Stressade visst alldeles i onödan..

Har jobbat 6 dagar denna veckan och pluggar på distans paralellt med min heltidstjänst. Har även denna veckan behövt jobba lite extra över min heltid, så det har varit rätt kämpigt: Jag upplevde även att arbetsbördan på mina studier var mer än vanligt. NO SHIT!! Hade missat att den här modulen skilde sig i tid från de två första. De två första modulerna varade i två veckor var, så jag utgick från att även modul tre skulle vara i två veckor, men så var det inte. Tre veckor lång var denna modul, så jag har plugggat arslet av mig alldeles i onödan. Får trösta mig med att det i alla fall innebär att nästa vecka blir en lugn vecka på studiefronten.

/Lady Violett

Blir till att leta vidare...

Trodde mig göra ett klipp på tradera och köpa en liten väska till bröllopet för endast 21 kr. I annonsen stod det "En liten virkad väska". Den var vit med en blå avtagbar blomman. Perfekt tänkte jag. Då kan jag bocka av någonting blått.Liten var den onekligen. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att väskan skulle vara så där liten.

Blir till att fortsätta jakten efter väska till bröllopet. För den där lilla saken rymmer inga vigselringar och läppstift.

/Lady Violett

Lite sällskapDenna kise håller mig sällskap i ridhusets kyla.

/Lady Violett

Mindre än 9 månader kvar

Nu är det mindre än 9 månader kvar till J och jag gifter oss. <3

/Lady Violett

Saknar...

Saknar J något så ohyggligt. Vill att det blir torsdag snart så att jag kan pussa och krama om honom igen.

Vill att han flyttar hem. Kan han inte få ett jobb här snart. SNÄLLA!

/Lady Violett

Alldeles för fort...

Den här lediga helgen har gått alldeles för fort förbi. Saknar redan mitt <3 som åkte till jobbet för snart en timme sedan.

Snart blir det mat och sedan blir det till att köra den långa vägen hem. Imorgon börjar en ny arbetsvecka som jag hoppas blir lite mindre intensiv än de senaste två, så att jag får tid till att komma i fas med några praktiska göromål.


Innan jag avslutar denna lediga helg ska jag hämta ut mina efterlängtade böcker som nu äntligen kommit med posten. Därefter tänker jag ägna mig åt en stunds slö tittande på the sex and the city och popcorn ätning.

/Lady Violett

Vigselring check

I måndags inhandlades vigselringen till mig. J har ännu inte beslutat sig för om han vill ha en till änn, så det återstår att se hur det blir med den saken.

/Lady Violett

RSS 2.0