=D

Yes, nycklarna var inlämnade och fanns att hämta idag. =D Så idag har jag hämtat nycklarna till vår nya bostad och de första flyttlådorna har fått flytta in. Tar med mig ett nytt lass imorgon som jag lastat bilen med idag. Det känns i kroppen att jag ägnat dagen åt tvätt och flytt. Blir till att ta en värktablett innan jag går och lägger mig om det ska bli något sömn i natt.

/Lady Violett


I väntans tider...

Inte först på onsdag kommer vi kunna få nycklarna till vårt nya hem. En dag senare än förväntat. Dumma 1 maj som ska vara en röd dag och ställa till det för oss, så att vi blir tvugna att vänta ytterligare en dag på att få tillträde till vår nya bostad. (Ska hyff ringa och höra imorgon om de nuvarande hyresgästerna mot förmoda alleredan har lämnat in nycklarna). Hoppas kan man.

En annan sak som jag också ser fram emot och väntar på är ett paket som ska komma med posten inom en snar framtid innehållande min ny mobil.

Det blir en HTC One X denna gång =)

Snacka om ett rejält lyft......från min Sony Ericsson C510

/Lady Violett

En summering

Här kommer en summering av vår helg i Stockholm. Vädret blev inte riktigt lika illa som befarat. Helgen bjöd på en lugn fredagkväll med en titt på "Fråga Olle dokumentären". 

På lördagen hade vi skapligt väder med en och annan solglimt. Jag hade valt att ha på mig min nya orangea klänning som jag inhandlat helgen före. (J ansåg att jag var något för uppklädd, men det struntade jag i). =)  Lördagen ägnade vi åt ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova, inget edera var särskilt imponerande ansåg jag. Inte heller turen till Kaknästornet som vi tog därefter. Bättre upp var vår middag på Jensens Böfhus. Där tog vi några öl och åt oss mätta på härliga kötbitar och desert. På damernas fick jag även en komplimang för min fina klänning, så jag anser mig ha gjort ett gott klädval. =) Efter Jensens tog vi oss till Liljeholmen för några öl till på O`Learys, men där var det fullsmokat, så vi valde att invänta matchens slut på en Thai restaurang runt hörnet där vi tog oss var sin öl. Trevligt ställe, får ta och prova deras mat nästa gång vi åker till Stockholm. När våra öl var uppdruckna och det visade sig att vi suttit kvar efter stängningsdags gick vi tlllaka till O´Learys där det nu fanns sittplats även för oss. För att inte bli överförfriskad körde jag på vatten och mozzarellasticks.

På söndagen var det grått och regnade, så det blev inga större bravader innan det var dags att åka med tåget hem.

En riktigt härlig helg som jag ser fram emot att göra igen! =)

/Lady Violett


Full fart mot helgen! =D

Väskan är så gott som packad och humöret på topp! Redo för en helg i huvudstaden. =D J och jag ska åka till Stockholm och hälsa på M över helgen. Det ska bli riktigt trevligt. Dock är det inte helg riktigt än. Först väntar en vända till gymmet och jobb, men på fredag efter jobbet bär det av.

PS: Igår blev en lugn dag, men inte helt sysslolös. Bilen blev tvättad (om än halvhjärtat) och deklerationen blev gjord.

/Lady Violett

Ledig onsdag

Hade stora planer för denna lediga dag, men energin till att genomföra dessa stordåd lyser med sin frånvaro.

/Lady Violett


Strålande

I torsdags blev mina nya löparskor invigda och igår hade jag en strålande dag, trots att solen höll inne med sina strålar.

Igår jobbade jag lite extra på förmiddagen vilket gjorde att jag kom upp innan tuppen och fick mer ut av dagen.  

Dagen började med ett arbetspass på 5 timmar, därefter tog jag en sväng till Lidl (hade fått tips om att de har billiga sport bh-ar där), men de var dessvärre slut. Åkte därefter till gymmet där jag började med att luncha på Ólearys, eftersom det var lunchdax och jag länge varit sugen på att prova deras lunchmeny. Mätt och belåten vad det dags för gymmet. Körde mitt pass, simmade sedan 10 längder och avslutade det hela med bubbel- och bastubad på relaxen.

Med min nyvunna energi begav jag mig till Maxi för veckans veckohandling. Förutom mat, fyndade jag tre tröjor, två par leggins och en sjal och allt för strax under 300 kr. Mycket nöjd. =)

Väl hemma drog jag igång med att laga kvälls mat till mig och J. Tacogömma blev det och hallonkesella med färska hallon till efterrätt. En riktigt lyckad dag må jag säga och det som glädjer mig mest är att om mindre en månad kommer jag ha nästan 10 timmar mer i veckan och typ 2500kr mer i månaden, slipper köra bil till jobbet varje dag, utan kommer istället kunna gå och cykla och på så sätt få den vardagsmotion som jag idag saknar. Gymmet kommer ligga nästan runt knuten. Snacka om ökad livskvalité. =D

/Lady Violett

Hemmafällan

Hemma är väldigt skönt att vara och ta sig till stan eller någon annanstans under sin lediga dag är svårt motiverat när man inte ska åka bort någonstans vill säga.

Idag hade jag dock inget val. Var tvungen att åka och hämta ut mitt nya körkort och när jag nu hade tagit mig till stan fick jag energin och lusten till att shoppa och uträtta ett annat ärende som jag länge skjutit framför mig. Men nu så är det gjort. Jag har skaffat mig ett privat pensionssparande. Känns sköt att ha ett separat "sparkonto" till pensionen med pengar som inte ska eller kan röras. =)

Min tur på stan resulterade även i ett par nya löparskor och två nya träningstoppar. Nya löparskor är också en sådan sak som jag skjutit framför mig, för att det är dyrt och inte så kul att köpa, men nu är även det gjort och det blev ett par snygga lila Nike air skor. Är ju lite insnöad på just Nike air och när säsongens modell inte faller mig i smaken blir det genast ännu motigare att köpa nya löparskor.

/Lady Violett

Pissigt påskväder

Himmeln är grå, först vräkte regnet ner och nu snöar det. Efter att ha varit vaken i 35 timmar och därefter sovit i 14 timmar har jag nu en ledig fredag innan min jobbhelg drar igång.

/Lady Violett

Vart ska man börja?

Samma visa varje gång man ska flytta. Vad ska man börja packa ner? Tycker att man borde ha fått rutin på det vid det här laget nu när man har flyttat så många gånger som jag. Ändå står jag här och kliar mig i huvudet med den första flyttlådan som ska packas framför mig. Vad ska jag stoppa i den? Vill ju gärna ha lite struktur på det hela, men min erfarenhet säger mig att en flyttlåda fyld med endast böcker eller köksgeråd blir allt för tung och en låda med bara kläder eller saker ur linneförrådet blir så lätta att flyttlådan lätt blir mos i flytten.

Visst kan man blanda och skriva på vad som finns i, den metoden har jag också prövat, blir ofta då en så salig blandning att det sedan blir svårt att hitta det man ska ha när man ska packa upp. Nåja, det reder sig nog.

/Lady Violett

Påskpyntat

Idag har jag haft en supersöndag. Mysig förmiddag och eftermiddag hemma med J. Jag  har även passat på att påskpynta. Sedan en alldeles strålande eftermiddag/kväll på jobbet. =D

Imorgon väntar ännu en rolig arbetsdag, på skrivning av hyreskontrakt och en ledig kväll med J. <3

/Lady Violett

RSS 2.0