Vår!

Solen skriner och fåglarna kvittrar. Kroppen sprudlar av energi. Det är VÅR!!!

/Lady Violett

Här går det undan

Mindre än en vecka sedan vi skickade in vår intresseanmälan på bostäder har vi hunnit tacka ja till en ny trea som vi nu ska flytta in i den 1 maj. Det är med blandade känslor vi nu får säga upp vår nuvarande bostad. Vi har haft en riktigt bra bovärd, bra grannar, fin bostad och omgivning, så nog kommer det allt bli sorgligt att flytta härifrån. Blev tårögd när jag ringde kundservice för att höra efter hur uppsägningen ska gå till. Det ska dock bli skönt att slippa pendla så långt varje dag efter flytten. Kommer tjäna in 2 timmar per dag som vi slipper ägna i bilen till och från jobbet. Efter flytten kommer vi båda ha cykel-/gångavstånd till våra jobb. =)

/Lady Violett

Ledig helg

Denna helgen är jag ledig och planen var att åka till J:s föräldrar och åka snowboard. Hos J:s föräldrar är vi men någon snowboardåkning ser det inte ut att bli. Vädret är inte riktigt på vår sida. Idag blev det istället en shoppingtur tillsammans med J:s mamma medan grabbarna stannade hemma och tittade på sport.

Vad som ska ske imorgon får morgondagen utvisa, men någon snowboardåkning tvivlar jag på. Om vädret får rätt är det inget åkvänligt väder imorgon heller.

I dag har J och jag även tagit första steget mot ännu en flytt...

På måndag blir det jobba av igen. =)

/Lady Violett

Uppföljning

Bilen stod kvar när låssmeden väl kom och öppnade upp garageporten åt mig. Det var förväl det. Den hektiska veckan kom till enda och en ny vecka inte fullt så hektisk som den föregående fick sin början igår. En riktigt bra början blev det också. Jag var ledig och A kom på besök. Jag fick en jättefin blomma av A som nu står och pryder köksbordet här hemma. Vi tog oss en tur i stan där vi ägnade oss åt shopping, sushi ätande och fika på ett urmysigt fik. Efter att A åkt och J kommit hem fick jag ett par jättefina men besvärliga guldörhängen av J. Besvärliga att få på och av, fast avbiten är bra, eftersom jag har en tendens till att alltid lyckas tappa bort ett av mina örhängen titt som tätt, därför är det bra att dessa sitter som berget på för att minska den risken.

/Lady Violett


RSS 2.0