Mitt nya vrålåk!:-D

Nu när vi flyttat till hus har vi betydligt längre och backigare till våra jobb. Därför är vi båda i behov av att införskaffa nya och bättre cyklar.

Därför slog jag idag till på...


...den här. :-) Passade även på att köpa mig en ny cykelhjälm för att den jag hade för det första inte var någon cykelhjälm, utan en inlines-/skatehjälm, den var riktigt ful och typ två år gammal. Cykelhjälmar bör man byta ut vartannat år, eftersom plasten hårdnar vilket innebär försämrade skyddsegenskaper hos hjälmen.

Så nu kan jag förhoppningsvis ta mig säkrare och smidigare till och från jobbet med en mindre, lättare cykel med fler växlar efter semestern. :-)

/Lady Violett

Universeum + Liseberg

Igår återupplevde J och jag vår första sommar tillsammans. Vi åkte till Göteborg för att gå på Universeum och Liseberg. Universeum var något bättre denna gång än det var när vi var där för sju år sedan,men ändå inget som jag så gärna gör om inom den närmaste framtiden.

Lite bilder från Universeum...


En skäggdopping som såg så rolig ut när den dök, men den ville inte dyka för kameran.

Dessa fåglar fick flyga fritt i rummet...

...aporna fick klättra om kring fritt i rummet.Färgglada grodor fanns det å.

Liseberg var däremot inte lika kul som för sju år sedan. Fanns ingen karusell som fick det att pirra i magen. Detta trots att jag åkte både Uppsvinget och Atmos fear. Har nog blivit för gammal för tivoli eller så var det för att jag inte hade ett åktokigt sällskap med mig som det inte var så kul. J är både höjdrädd och tycker inte om när det snurrar för mycket.

/Lady Violett

Vila och återhämtning

Vila och återhämtning har min semester såhär långt präglas av. Därför blir det imorgon dags för ett litet semester äventyr. Universeum och Liseberg står på morgondagens schema. :-D

/Lady Violett

Ofrivilligt blogg torka

Har försökt att blogga i några dagar nu, men har usel teckning på mobilen i och omkring huset, samt att vi inte fått vårt Internet ännu så har det helt inte gått att ladda upp det blogg inlägg jag försökt skriva och publicera sedan några dagar tillbaka.

Det jag försökt blogga om är det här...

Orkar inte skriva om allt igen en femte gång, så ni får nöja er med bilderna.

Min efterlängtade semester började för en timme sedan! :-D

/Lady Violett

Semesterlängtan

Exakt en vecka kvar till semester. I år längtar jag riktigt mycket efter den. Ångrar såhär i efterhand att jag valt att bara ta ut tre veckor denna sommar. Får ta ut extra mycket semester till hösten, hoppas bara maken min kan ta ut semester då med samtidigt som mig så att vi kan åka bort någonstans tillsammans.

Under våra tre veckors semester nu i sommar har vi mycket vi skulle vilja klämma in. Blir till att prioritera, för att kommer vi inte kunna hinna med att göra. Semestern är till för att koppla av och inte stressa och flänga runt för att hinna med att träffa varenda kotte över hela landet.

/Lady Violett

Min vigselringSåhär ser den ut. :-)

/Lady Violett

Bröllop 2013-06-08

I lördags gifte jag mig med världens underbaraste man och kan nu titulera mig fru. <3

Vi hade en helt fantastisk bröllopsdag! :-D
Har förnärvarande inte så mycket bröllopsbilder att bjuda på, då vi själva inte fotograferat något och då våra bröllopsgäster fotat mest med sina egna kameror och inte så mycket med våra. Bilder från bröllopet och film av vigseln kommer vi att få så småningom.

Dock har jag någon enstaka bild att bjuda på sålänge.

Mina bröllopsfixsde naglar.
Ett par bilder från frissan på min bruduppsättning...

...och en bild på mig strax innan vigseln.
/Lady Violett

Semesterdag

Igår ägnade jag min semesterdag åt att packa upp flyttlåda, ställa iordning, klippa och trimma gräsmattan, samt hämtar nycklarna till prästgården.
Gräsmattan före klippning och trimning.
Gräsmattan efter klippning och trimning. J och jag har ännu igen egen gräsklippare eller grästrimmer, men vi har snälla grannar som lånar ut till oss så länge. En av dessa snälla grannar kom igår över med....
...den här åt oss. :-D Den ska få ersätta en svartvinbärsbuske som vi inte vill ha kvar, då ingen av oss tycker om svartavinbär. /Lady Violett

Inn flyttade

Igår flyttade jag och J äntligen in i vårt hus. <3 Tack vare J:s pappa och lillebror fick vi hit alla våra möbler samma dag. Tack vare hans mamma fick vi mat i magen och hann packa upp en del. Imorse...
...åt jag min första frukost på altanen. :-) /Lady Violett

Möhippa

Igår överraskade mina kära kollegor mig med en möhippa. :-) Det vart riktigt roligt. En av mina kollegor och jag hade sedan en tid tillbaka planerat att gå på en marknad ihop. Väl på marknaden gick vi in i en kiosk för att köpa vatten. När jag kom ut stod nästan alla mina kollegor utanför och tutade och blåste serpentiner på mig. De klädde mig i en rosa klänning, en duk till slöja och en tiara. Vi skålade på torget och jag fick uppgiften att gå runt och sälja gamla leksaker ur en korg. De som köpte saker fick även i uppgift att skriva några visdomsord till den blivande bruden. För pengarna jag tjänade in fick jag köpa mig en stor helium-balong förställande en glad penis som jag sedan fick knata runt med. Sedan blev det en cabtur där nästa stop var hos en kollega där det blev dricka och grillat.Efter maten drog vi ut på krogen och dansade, drack och hade jättekul! :-D

Jag har sannerligen världens bästa kollegor! <3

/Lady Violett

RSS 2.0