Vecka 20+1

Igår hade jag utlovat en ny bild på min mage, men då jag inte har min egen mobil och därav inte heller blogg appen får det skjutas lite på framtiden. Tog en bild med min digitalkamera igår, men har inte med mig min sladd till att koppla den till datorn så kan inte lägga upp den först jag kommer hem från min Skåne resa.
 
Imorgon kan jag ringa SJ:s hittegods i Stockholm och efterlysa min mobil, men som sagt jag hyser inga större förhoppningar om att åter få den efter att den fått ligga öppet på ett tåg säte i 1,5-2 timmar innan tåget nått sin slutdestination och de ska ha börjat att städa av tåget och i så fall kunnat hitta den om den motförmodan skulle ha fått ligga kvar på sätet. Mitt enda hopp är i så fall att någon vänlig själ ska ha lagt märket till att jag glömt den och varit så snäll och lämnat över den till någon av tågvärdarna.
 
Om min otur bara hade slutat vid det....
 
/Lady Violett

Inte min dag igår heller...

Igår åkte jag tåg ner till Skåne. Skulle ner för att träffa en nära vän och hennes famil, samt min egen familj. Utöver min stora resväska kånkade jag på en trehjuling som jag köpt åt deras snart tvååringa dotter. Hade inte planerat att ta tåget ner när jag köpte den. Buss och tåg höll sina tider, men jag min klant klev av tåget i Hässleholm och inser strax att min mobil blivit kvar på sätet på tåget och grips av panik. Reste nämligen med sms-biljett. Jag lämnar trehjuling på perrongen och rusar in på tågstationen för att de om hjälp på Sj:s resecentrum som det visar sig inte längre finnas kvar. Får syn på en vakt som jag genast haffar och ber om hjälps. Efter att ha stått i sj:s telefonkö i två omgångar på grund att att samtalet bröts när vi hade köplats 1 och sedan ytterligare en telefonkö får jag beskedet att de inte längre ringer till tågvärdarna så de kunde inte ringa och be dem gå och se om mobilen låg kvar på sätet och ta vara på den åt mig så jag kunde åka och hämta den. Utan jag får helt enkelt vänta på att tåget nått sin slutdestination och hoppas på att mobilen ligger kvar och att de hittar den när de städar och att de skickar in den till hittegods i Stockholm, så får jag ringa dit på tisdag och se om de fått in den. Det är ju inte klokt vilken dålig service. Visst det var klantigt av mig att glömma min mobil på tåget men kan de inte försöka hjälpa till och att man ska behöva köa i över en halvtimme för att få beskedet att de inte tänker hjälpa en är uruselt. Inte nog med att järnvägen är dåligt underhållen, de håller sällan sina tider, så har de ingen som hellst service och ingen hjälp att erbjuda sina resenärer varken på tågstationerna eller per telefon. Det var droppen, blir nog inget mer tågåkande för mig så länge SJ inte tar sig i kragen och genomgår stora förändringar åt det bättre.
 
/Lady Violett

Inte min dag

Dagen började med att tvättmaskinen inte gick att få igång när jag skulle tvätta kläder. Det var ingen propp som hade gått utan den har helt enkelt hälsat hem. Därefter dök nästa problem upp. Min sms- biljett hade ännu inte kommit som den skulle, så jag fick spendera en god stund i SJ:s telefonkö. När jag sedan skulle färga mitt hår i en ny färg jag hade köpt vart jag inte nöjd med resultatet. Håret blev alldeles för mörkt.

Det var helt enkelt inte min dag i dag.

/Lady Violett


Bygelfritt

Jag har nu vuxit ur nästan alla mina bh:ar. Och häromdagen stod det på min gravidapp något i stil med att bygelbh:ar inte är bra att använda under graviditeten och vid amning då bygeln kan klämma och komma att störa mjölkproduktionen och utveckling av brösten under graviditeten. Så därför bestämde jag mig idag för att gå på amningsbh jakt med plats att växa i. Fick dock inte tag i någon bra, så får fortsätta min jakt i skåneland. Men då jag inte äger en endaste bygelfri bh köpte jag mig i alla fall en sådan som jag i alla fall kan ha tills barnet är fött. Det är en sådan där som mer ser ut som en elastisk sportbh än en bh som man trär på sig. Den är rätt stretching så borde kunna ha den ett tag i alla fall och jag kan säkert även ha den efter att jag ammat färdigt också.

/Lady Violett

Julmarknad

I helgen har jag varit på årets första julmarknad tillsammans med svärmor. Och lite shoppat blev det allt.Jag köpte en ny spishandduk med en tomte på till jul och en ny gästhandduk som det står gäster på. Maken min fick en handduk med texten pappa på av mig och så köpte jag en handduk med texten mamma till mig som vi kan inviga efter att barnet kommit till världen. :-) Sen så köpte jag ett par örhängen till mig. Det går alltid åt och man kan aldrig få förmånga enligt mig.

/Lady Violett


Nedräkning :-)

Snart, snart är det dags för lite semester för min del och den ska ägnas åt min familjen, vännerna och en herrans massa shopping på Ullared. :-D

Längtar!

/Lady Violett

Rutinultraljud

Idag har vi varit på rutinultraljud. Allt såg ut att vara bra med vårt barn. Det hade växt som det skulle. Alla organ fanns och såg ut att fungera som de ska.

Dock ligger moderkakan just nu för modermunnen, så vi ska på ett ultraljud till i vecka 32+ för att se om den flyttat med barnet upp allt efter som livmodern växer. Om den inte har det kan barnet inte komma ut den vanliga vägen och behöver förlösas med kejsarsnitt. Så förhoppningsvis kommer moderkakan flytta på sig så att jag kan få uppleva en "riktig" förlossning och slipper genomgå ett planerat kejsarsnitt. Jag håller tummar och tår för att moderkakan kommer ha flyttat på sig till nästa ultraljud för jag vill så gärna få uppleva en vaginal förlossning.Vårt barn i vecka 18+2 <3

Räknar ner...

Räknar ner dagarna till RUL (rutin ultraljud). Bara tre dagar kvar nu till vi ska få se vår lilla skatt igen. :-)

/Lady Violett

Min bara mage <3Magen i vecka 17+3. <3
Som du kan se Skåningen så är inte magen lika stor bar som i min Halloweenklänning, även om den växt en del sedan förra bilden jag lade upp i vecka 15+3. :-)

/Lady Violett

Halloweenfest

Idag hade vi Halloweenfest på jobbet.


Såhär sminkade jag mig...Klänningen framhävde gravidmagen och fick den att se betydligt större ut än vad den egentligen är.

Fast efter allt vi tryckt i oss denna kväll i form av mat, tårtor och godis kanske magen snart blir så stor på riktigt. :-P

/Lady Violett

RSS 2.0