Imponerad!


Orkidén jag fick som tack för min föreläsning lever ännu. :-D

Jag som annars brukar ha ihjäl blommor på löpandeband trodde inte att en orkidé som jag hört ska vara svårskött skulle bli särskilt långlivad under min omsorg, men än lever den. Och som ni kanske kan se genom fönstret har vi nu gräs utanför. Snart kommer vi få klippa det för första gången. Bilder på hur allt blev kommer förhoppningsvis i nästa vecka, för då har plattsättaren sagt att han ska komma och göra klart det allra sista.

Nu ska jag ta lunch och sedan städa klart. :-)

/Lady Violett

Invigningen av Tele2 arena

Igår var jag på invigningen av Tele2 arena. Så igår fick jag se Panethos utanför arenan. Inne i arenan uppträdde en artist som jag inte hört talas om förut som kallade sig för Zhala. Hennes musik var inget för mig. Därefter var det Robyn som entrade scenen. Var besviken över hennes show (eller det lilla jag kunde se av den). De låtar jag hört på radion förut var bra, men de andra var sådär. Efter Robyn kom min favorit. :-D Lars Winnerbäck! Dock gjorde han sig inte så bra i en så stor arena. Han ska man se på en mindre scen utomhus en sommarkväll med renodlade Winnerbäck fans och inte tillsammans med en massa Kent fans. Kent var altså sista artisten för kvällen. Jag ratade Kent redan som liten när jag hörde en låt med dem hemma hos mormor när de gästande sen kväll med Look har jag för mig det var. Dock måste jag säga att deras musik inte var så illa och de hade helt klart den bästa showen. De gjorde sig tveklöst bäst i den stora arenan av dem alla.

Dock hade vi stå plats och inte nog med att jag fick oerhört ont i kroppen av att stå så länge, såg jag typ inget annat än nackar och massa ljus. Är för gammal och helt klart för kort för stå plats.

/Lady Violett

Det börjar bli klart :-)

Plattsättning och iordning ställandet av vår framsida börjar närma sig sitt slut.

Såhär ser det ut för närvarande...


Plattsättaren har lite kvar att göra och vi har en hel del vattnande framför oss, men snart, snart kommer det vara helt klart. :-D

/Lady Violett

Föreläsning X 2

I onsdags var jag på en jättebra och spännande föreläsing med titeln Collaborative & Proactive Solutions av Ross W. Greene, Ph.D. Mycket givande föreläsning som givit mig flera tips och idéer som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete.

Idag fick jag den här...

...fina blomman som tack för min föreläsning om Tvångssyndrom- OCD. :-)

Som ni ser utanför fönstret så här de idag börjat att arbeta på vår framsida. :-) Den beräknas bli klar i nästa vecka.

Om drygt en timme är det dags att jobba på mitt vanliga jobb. Det har varit en intensiv jobbvecka, så det ska bli skönt att vara ledig fredag, lördag och söndag.

/Lady Violett

Evighetsprojekt

Ännu en laddning med foton har kommit med posten som ska sättas in i album.
Minst sagt en hel del bilder att sortera och klistra in i album.

Råkade nämligen beställa fel sorts fotoalbum sist. Istället för sådana med plasfickor, blev det sådana med papperssidor som man ska limma fast bilderna på...

/Lady Violett

Plattsättning

Pratade med plattsättaren idag och han skulle eventuellt komma redan i veckan och mäta lite noggrannare och eventuellt kan han sätta igång med arbetet redan nästa vecka. :-)

Ska bli skönt att slippa...
...ha det såhär.

/Lady Violett

Trädgårdsarbete

Idag har jag och mannen min ägnat oss åt trädgårdsarbete. Vi började med att...
...plocka bort fallfrukt under äppleträdet.
Det blev en hel del. Efter det klippte mannen min gräset och jag rensade mellan plattorna på altan, samt trimmade gräskanterna. Tanken var att vi efter det skulle ge oss på och städa huset, men efter lunch och eftermiddagsfikat på altanen beslutade vi oss för att istället ta det lugnt resten av dagen. Vi får ta i tu med städet i veckan istället. /Lady Violett

RSS 2.0