Vårstädning

Idag vårstädade jag vår balkong. Det enda som återstår nu är att det blir lite varmare så att man kan köpa blommor att plantera på balkongen utan att de riskerar att frysa ihjäl.

Efter vårstädningen av balkongen och lite plugg var det dags att dra till jobbet för ett lyxig kvällspass med några timmars storhelger ob. :-)

/Lady Violett

Vårlängtan

Våren börjar komma så smått, men ännu ligger snö kvar på marken och vinterjackan är på.

Längtan efter tunnare kläder och bättre väder är stor.

/Lady Violett

Stressar ner

I helgen har vi kunnat beta av en del på vår bröllopsplanering, vilket känns bra.

Jag är nu inne på min sista modul i min distansutbildning, så den 12 april kommer jag vara färdig med den och det känns också mycket bra. Ska bli skönt med lite studieuppehåll.

Har även haft ett samtal med en jurist idag som tagit bort en del av min oro kring vårt kommande husköp. Även att det faktum att förra veckans möte med banken gick överförväntan har även det påverkat mig positiv och jag känner att jag första gången på länge kan andas ut och stressa ner och den gnagande klumpen av oro har minskat radikalt. Den pirrande känslan av positiv förväntan har nu istället växt till sig och tagit över.

/Lady Violett

Bröllopsbestyr

Nu när våra kläder till bröllopet var avklarade, var det dags att ta i tu med våra ringar. Min vigselring har varit klar sedan länge, men idag var det dags för J att välja ut sin. När vi ändå var där lämnade vi samtidigt in våra förlovningsringar för putsning och slipning. Gravyr ville vi även ha i våra vigselringar, så fick lämna in min. Nu känns det naket om fingrarna. J har i alla fall sin examensring kvar, men mina händer blev helt ringfria. Upp emot två veckor skulle det ta innan allt blir klart. Vi valde nämligen ut en hjärtstämpel till våra vigselringar med och det gjorde visst på samma ställe som gravyren.

Undertiden får jag använda denna substitut ring.
/Lady Violett

Smoking hot

Igår var jag och J och köpte det han ska ha på sig på bröllopet och han kommer vara så smoking hot i sin nyinköpta smoking på den stora dagen.

/Lady Violett

11 timmar i sträck...

Gick och lade mig utan att ställa väckarklockan igår. Det resulterade i en yrvaken Sara som med ett ryck vaknade upp efter 11 timmars sömn och kom på att hon visst hade behövt ställa klockan. Tvättid 7-14 och hon gjorde sitt uppvaknande kl.10. På med mjukiskläder och ner med tvätten. Efter en långfrukost ifärd med att gå ner med andra omgången tvätt kommer ett sms kl.11.05. "Ville bara kolla så att du inte glömt vår intervju?" Ajfan, hade helt glömt bort att jag skulle på intervju kl.11.00. Efter en snabb dusch kom jag fram till intervjun 40 minuter försent i en bil med lysande varningslampa för elfel.

Inte min dag idag...
Och lite förmycket huvudbry, oro, anspänning och göra lite förlänge.

Vila och återhämtning får bli helgens melodi.

/Lady Violett
Det bara måste gå...

...bra alltså. Vill det här så oerhört mycket att det bara inte får gå fel.

Snälla, snälla låt det gå vägen för oss och att allt ska gå bra.

/Lady Violett

Inte mer

Vill inte ha mer snö och vinter nu! Det är dags för dig att ge dig av och lämna plats åt sol, värme och vår! Fåglarna kvittrar för fullt här ute, men trots det faller snön där ute. Mars börjar närma sig sitt slut och snön ligger ännu vit på taken och på marken.

Jag som hade hopptas på att få vårstäda balkongen och få njuta av fika i solen snart. :(

/Lady Violett

Sova

Efter en intensiv vecka ska det nu bli gött att sova. Ingen fest hos grannen ikväll, tack och lov.

/Lady Violett

Grannjävlar

Är så Inn i norden trött på vår granne som var eviga helg ska spela så satans hög musik och festa när en annan vill och behöver sova. En del jobbar faktiskt helg.

När vi flyttade hit var det inte fest så ofta hos grannen. När det vankades fest blev man förvarnad och det var inte lika livat som nu. Nu blir volymen högre ju senare klockan blir och någon förvarning får man då heller inte.

Vill ha hus nu!!!

/Lady Violett

Babymys :-)

Kvällen har bjudit på trevligt sällskap, fika och babymys. :-)

/Lady Violett

Otålig

Hoppas allt går vägen, så att det snart står klart att drömmen kommer att gå i uppfyllelse. Vi måste först få klart att drömmen inte riskerar att bli en mardröm och att drömmen verkligen blir vår.

Hoppas, hoppas det blir bra och att det snart står klart. Hoppas!

/Lady Violett

Och ännu gladare blev jag!!! :-D

Denna dagen har varit fylld med flera goda och glada nyheter. Vissa saker som står klar och en stor sak som jag inte vill tillkännage riktigt än...

Nu är det högtid för mig att sova.
God natt!

/Lady Violett

Är så himla glad!!! :-D

Hoppas allt kommer gå vägen nu! Gör det det kommer jag sväva på rosamoln av lycka.

/Lady Violett

Då var det postat :-)

Idag lade vi på vår ansökan om hindersprövning och efternamn ansökan på brevlådan. :-)

/Lady Violett

Oj, vart tog tiden vägen?

Mindre en 3 månader kvar till bröllopet nu. Inte klokt vad tiden gått fort. Måste medge att stressen över det som ännu inte är gjort inför den stora dagen börjar ge sig till känna.

Idag bokade jag en florist och beställde min brudbukett. Jag har även haft min provuppsättning, så nu vet jag hur håret mitt kommer att se ut på den ståra dagen. Jag har även fått buff+e förslagen från cateringfirman, så det känns oerhört bra.

Det som vi ännu inte gjort som känns mest betungande är att skriva en önskelista på vad vi vill ha i bröllopspresent. Om vi hittar ett hus snart att köpa är presentkort på IKEA eller dylikt en bra grej eller pengar i sig till att lägga på möbler och renovering av huset. Pengar till en bröllopsresa skulle inte heller sitta fel, men att bara önska sig pengar känns ju inte helt ok Vi önskar oss en fin ram till att ha vårt bröllopsfoto i, men de flesta vill inte välja helt fritt utan vill att man ska välja utt en särskild ram och det är svårt att få tummen ur röven och göra. Har sätt massor av fina ramar i alla möjliga smyckesaffärer och jag skulle bli glad för vilken som. Vad j vill ha för jag vet jag inte. Tror inte att han bryr sig så mycket om hur den ser ut faktiskt.

Nä, nu får jag sluta bröllopsnoja och ta mig till jobbet.

/Lady Violett

Svårt...

Att det ska vara så svårt att hitta ett bra hus.

Gårdagens visning kändes rätt så lovande fram tills vi började titta i besiktningsprotokollet och fick se allt som behövde åtgärdas som vi inte kunnat se med blotta ögat. Det i kombination med allt annat som vi skulle vilja fixa till blir ett massivt projekt och troligen väldigt kostsamt. Men läget är underbart och det är sällsynt att hus kommer ut på marknaden där. Det flesta går i arv. Hus går att göra om, men läget kan man inte förändra.

Hmm... Blir till att fundera och väga fördelarna mot nackdelarna, samt ta reda på hur mycket det skulle komma att kosta oss att fixa till det.

/Lady Violett

Vårkänslor!Denna fina vårbukett fick följa med mig hem igår. :-)

/Lady Violett

RSS 2.0