Gråväder

Ser ut att bli ännu en långledig helg som regnar bort. Än är inte hoppet ute. Det är ju en dag imorgon också. Håller tummar och tår för att det blir några soltimmar då.

Idag har J och jag åkt på ännu en shoppingtur. Finns inte så mycket annat att göra när regnet vräker ner och det är skit på tv. Dagens shoppingtur gick i sneakers letandets tecken. J har länge letat efter ett bar snygga bekväma sneakers att köpa utan resultat. Idag köpte han tillslut ett par. Får hoppas han blir nöjd med dem. J köpte även en kortärmad skjorta som jag ser fram emot att få se honom i. =)

Kom jag tomhänt hem från shoppingturen mån tro? Skulle inte tro det. Dock köpte jag faktiskt inget onödigt, bara sånt som jag tänkt och behövde köpa. Svarta leggins, (det har gått hål på de jag har), ett nytt läppstift (då de andra tagit slut) och lite underkläder, så nu blir det till att göra en välbehövlig utrensning i underklädeslådan. Såg en massa annat läckert som jag bra gärna hade velat köpa, men någon miljonär är jag inte och att hela tiden köpa massa bara för att man vill ha när man inte behöver är ju ohållbart.

/Lady Violett

Ännu mera shopping

Denna veckan har jag shoppat som bara den. I onsdags köpte jag flera nya snygga plagg och idag har jag köpt ännu ett par nya träningsskor. Köpte nya träningsskor för drygt tre veckor sedan, men blev då blåst. Gick på att köpa löparskor till att ha till inomhus träning. (Försäljaren hävdade att de skulle fungera lika bra som inomhusskor), men jag får skitont i fötterna av dem. Försäljaren sa säkert bara så för att alla innomhusskorna var slut i min storlek. Idag har jag i vart fall köpt ett par fitnesskor, hoppas verkligen dessa kommer fungera bättre. Denna försäljaren tyckte inte man kunde ha löparskor till inomhusträning. Löparskor är gjorda för att springa raktfram i och inte till att hoppa runt oh röra sig i sidled som man gör på innomhuspass, sa denna försäljaren. Får hoppas denna försäljaren sålt mig ett par bra skor nu då. Vill ju kunna träna utan att hålla igen för att slippa smärta i hålfoten eller benhinnor under passen. 
 
Köpte mig även ett par slag-träningshandskar att ha när jag tränar kick och box eller box-pass, för att slippa anväda gymmets handskar. De luktar skunk och är oftast förstora. Har man egna slipper man dessutom stå i kö till att hämta och lämna dem.
 
o
Håller tummar och tår för att dessa ska vara bra. På tisdag blir jag varse, för då ska både skor och handskar invigas på ett 75 minuter långt kick och box pass.
 
/Lady Violett

Onsdag

Idag har jag haft en helt fantastisk arbetsdag. Den kunde inte ha varit bättre. =) Efter jobbet var jag och valde nya tapeter till hallen och köket. Körde på säkra kort, eller utav de tapter som fanns att välja på tyckte jag helt enkelt bäst om de tapterna som vi valde ut även till förra lägenheten. Det kommer alltså att bli en identisk kökstapet här som vi hade på förra stället.Tapeten vi valde ut till gästrummet i förra lägenheten kommer denna gång få pryda vår hall denna gång. Ska bli intressant att se hur gästrumstapeten kommer göra sig som halltapet och ska bli kul att se kökstapten i ännu ett kök.

Idag har jag även provat på Body Combat och det var en hit, så den varan kommer det att få bli mer av. =)

/Lady Violett

Big love och popcorn

Min nya favorit sysselsättning i regnrusket (bortsätt från träning) är nu att titta på Big love och moffa popcorn. Hoppas solen snart kommer åter, för jag har nästan plöjt igenom de två första säsongerna och det finns bara fyra och då har jag inte längre något att titta på och det skulle inte skada att dra ner på popcorn konsumtionen.

/Lady Violett

Regnrusk

Regnet vräker ner och kallt och jävligt är det. Inte alls någon kulig avslutning på min långhelg som gått så fort, så fort.

Imorgon börjar en ännu en arbetsvecka och den blir säkert kulig den. :)

/Lady Violett

Shopping

Idag blev det en liten shoppingtur med min kära svärmor i Falkängen. Jag bara älskar alla deras fina hantverk. Hade utan bekymmer kunnat köpa ännu mer, men någon måtta får det vara. Så dessa ting nedan fick räcka denna gång.

/Lady Violett

Vilken underbar dag! =)

Solen skiner, vi ska få nya tapeter i hall och kök och sist men inte minst väntar en spännande förändring...

/Lady Violett

Hög tid för återhämtning

Då har man jobbat lite för mycket lite för länge igen. Det är bara att inse att kroppen och knoppen inte orkar jobba mer en 100 % mer än ett par veckor åt gången. Tur att man lyssnar på sin kropp och sätter stopp i tid. Nu på tisdag ska det jobbas extra igen, men efter det tänker jag inte jobba något extra på minst ett par veckor. Min livs första sommar-semester väntar mig också denna sommar. :)
/Lady Violett

Borde verkligen ta tag i det där...

Ligger så jävla back med att sätta in mina foto i album Har blider från skolresan till Tanzania som vi gjorde 2010 som jag ännu inte satt in. Det är illa det.

Det är bara så att det finns så mycket annat som lockar och gör att jag inte tar mig tid tll att komma i fatt och eftersom jag fortsätter att ta bilder blir jag ju bara mer och mer back efter hand som tiden går.

Får la ta och hämta mitt album genast och försöka beta av lite grann undertiden J tittar på fotboll. För en sak är säker. Fotboll är inget som lockar mig.

/Lady Violett


Skatteåterbäring

Jaha, då har man fått tillbaka på skatten. Alltid lika spännande att se vad man får efter man gjort sina avdrag. Denna gången var det för mina jobbresor jag gjort mitt avdrag och nu när man jobbar på riktigt och inte bara sommarjobbar kunde man också fått tillbaka en och annan slant och det vart allt glädjande. :)
Vad göra med dessa extra slantar? Resa eller shoppa? Eller spara? I mitt fall har jag valt att spara det mesta och sen får jag se vad jag gör med resterande. Kan hända att de i slutändan hamnar i bröllopskassan eller så väjer jag att unna mig något annat.
Igår var det förresten exakt ett år kvar till bröllopet. Känns som en evighet. Så mycket jag vill göra som ännu är allt för tidigt att göra.
/Lady Violett

Lite kvar

Nu är det en månad sen vi flyttade och ännu har inte allt kommit på plats. En flyttlåa kvar att packa upp, en drös med tavlor att hänga upp, gardinerna har ännu inte heller kommit upp och några lampor har heller inte de inte kommit upp än. Det är de stenhårda väggarna som gjort att allt ännu inte kommit upp. Betongkrokarna går till och med sönder när man försöker spika upp dem på väggarna. Vissa har vi dock med nöd och näppa fått upp på väggen utan att de helt gått sönder eller ramlat ner. Vi behöver helt enkelt en slagborrmaskin (tror jag det heter), för att kunna få det sista på plats, samt köpa hem mer förvaring, då den inbygda förvringen  i detta hem inte är lika generös som i det förra. Förrådet är även det mindre, så några ting vi har dubbelt av som vi sparat som reserv i fall någt går sönder har vi tänkt göra oss av mig för att inte förrådet ska vara fyllt till bredden alleredan. Vi behöver även köpa hem nya gardinstänger, då de vi köpte till förra lägenheten inte går att ha här då fönsterna sitter för nära väggarna.

Borsett från att allt inte är på plats än är jag nöjd med flytten. Tiden jag spar var dag gör en otrolig skillnad. Närheten till gymmet har gjort att jag nu tränar mycket oftare än förut och det gör gott för kropp och själ. =) Pengarna jag kommer att spara har jag ännu inte kunnat känna av på grund av att bilen kostade mig en del i reperations/underhållskostnader denna månad. Återkommer med det nästa månad istället om det inte blir några nya outförsedda utgifter då.

Ikväll ska jag och J äta ute. Bord är bokat och jag ser mycket fram emot detta. Om vädret håller i sig ser det ut som vi kommer att kunna sitta på uteserveringen och avnjuta vår måltid tillsammans. =)

/Lady Violett

Nu tar jag helg ;)

Efter en trevlig arbetsdag tar jag nu helg. Inget extra tänker jag jobba. Ska njuta av mina två lediga dagar och hoppas solen som hittat hit stannar minst ett par dar nu. Ikväll ska det grillas och kopplas av. :)
/Lady Violett

Brud 2013, here I come!

Min träning inför bröllopet går som på räls sedan flytten. Att nästan bo granne med gymmet har allt sina fördelar. ;)
/Lady Violett

RSS 2.0