Tack mamma!Detta fina kort fick jag idag från min älskade mamma. Tack mamma! Älskar dig! <3

/Lady Violett

Sjukanmäld

Vaknade med feber, så det blev till att sjukanmäla sig. :-( Det var första gången för mig. Alltså att sjukanmäla mig från jobbet. Här haft tur i oturen att annars bara bli sjuk när jag är ledig.

Nåja, har legat till sängs i princip hela dagen och vid kl.17.40 mådde jag mycket bättre. Febern som jag tror avtog omkring kl.14 hade inte kommit tillbaka, huvudvärken var ett minne blott och jag hade piggnat till.

Så imorgon blir det jobb igen! :-D

/Lady Violett

Sjuk :-(

Jaha, då vart man sjuk igen. Hann visst bara vara helt frisk ett par veckor innan det var dags igen. Brukar inte bli förkyld såhär ofta eller tätt...

Ligger nu hemma i sängen och vilar och har gjort så i princip hela tiden från att jag kom hem strax efter klockan två. Skulle ha jobbat till klockan fem, men från att på morgonen känna mig rätt skaplig, endast lite lätt förkyld gick det snabbt utför.

Snart blir det kvällsmat som J ordnat.

/Lady Violett

Alltid lika skönt

Det slår aldrig fel. Oavsett hur tråkig själva städningen är, så känns det alltid så himla skönt när det är klart. :-D

/Lady Violett

Blir till att leta vidare...

Det blev inget hus för oss idag heller. Dagens hus var visserligen bäst hittills, men inte bra nog.

Just nu finns inga fler ute på marknaden för oss att titta på, så det blir till att vänta och spara vidare.

/Last Violett

Lovande vecka :)

Denna veckan ser riktigt lovande ut. Mycket kul att se fram emot. :D Jobbet, husvisning nummer fyra, träning, lunch date med S, och besök av J och hans S till helgen. :) Blir till att planera upp helgen med god mat och roliga aktiviteter. Ska bli så kul!

/Lady Violett

På is

J och jag lägger husjakten något på is. Vi har efter tre visningar börjat inse att vi nog vill ha ett betydligt större hus än de vi hittills tittat på. Större hus kostar mer och även fast banken inte finner några hinder i att vi ännu inte har sparat ihop till en 15 % insatts till de större och dyrare husen, så gör vi det. Så nu blir det till att hård spara, så att vi har råd att köpa vårt drömhus inom en inte allt för avlägsen framtid.

/Lady Violett

Nix pix

Hus nummer 3 blir det inte heller.

/Lady Violett

Hus jakt

Idag har jag och J varit på vår livs andra husvisning.

Vilken besvikelse! Efter att ha läst husets besiktningsprotokoll var förväntningar inte allt för höga till att börja med, men det visade sig vara värre än väntat.

Vilka klåpare! Om man inte tänker måla väggarna så att det täcker, låt då bli! Och det spelar ingen roll hur många automatiska doftsprayer ni placerar ut (och då var där redan många), så stinker det likt förbannat rök och kattpiss! Nä, ush, fy och blä!

Bättre lycka på lördag...

/Lady Violett

Dekorera mera :)Idag har det dekorerats bröllops inbjudningskort, så nu är de alla klara. :) Nu väntat vi bara på att få tag i allas adresser, så att vi kan lägga de på lådan.

/Lady Violett

RSS 2.0