Växtvärk

Idag har jag haft en hel del växtvärk i livmodern. Tycker till och med att magen växt till rejält sedan igår. Tycker mig idag kunna se en tydlig storleks skillnad jämför med hur den såg ut och kändes igår. Kanske får bjuda på en ny magbild redan innan vecka 20. :-)

/Lady Violett

Gäsp

Den här veckan har det inte blivit mycket sömn. Har haft svårt för att somna och när jag väl somnar så vaknar jag stup i kvarten. Det har resulterat i att jah känt mig som en vandrande zombie. Dock har ju nu haft två nätter av god sömn, så nu börjar jag känna mig som mig själv igen.

/Lady Violett

Höstnaglar :-)

Då var det åter igen dags att få sina naglar fixade.


Satsade på lite höstiga nyanser denna gång. :-)

/Lady Violett

15+0Magen i vecka 15+0 <3

/Lady Violett

Tredje gången gilt

Efter att jag ringt förlaget och frågat efter min tidning så det att jag borde ha fått den, men eftersom jag inte hade det och nästa nummer skulle skickas ut nästa dag fick jag som kompensation ett extra senare nummer. Efter att en vecka gått sedan nästa utskick borde ha kommit till mig fick jag ringa ännu en gång och efterlysa min tidning ännu en gång. Så de skulle skicka ut tidningen ännu en gång till mig.

Och...


...nu i fredags kom den äntligen fram! :-D

/Lady Violett

Trött och sleten.

Efter en helt fantastiskt inflyttningsfest i goda vänners lag. En kväll fylld med skratt, musik ala stenåldern. (Vi spelade mest cd- skivor), tipspromenad och Twister. :-D

Vaknade av kramp i höger vad vilket var inte mindre trevlig uppvaknande strax före nio på morgonen. Kan inte minnas att jag haft kramp i benen förut så jag visste inte vad jag skulle göra åt det, men min underbara man hörde mitt rop på hjälp och kom till min undsättning och sträcka ut benet åt mig så att krampen släppte.

Hur jag hade mått om jag inte varit nykter igår vågar jag knappt föreställa mig, med tanke på hur trött och sleten jag redan är. Blir till att ta sig en middagslur.

Men det var lätt värt det. För riktigt roligt hade vi. :-D Vad kommer här näst? M:s nattvards fest? S inflyttningsfest? Eller kryssning? Det återstår att se.

/Lady Violett

Imorgon är det dax! :-D

Wiiee imorgon blir det äntligen inflyttningsfest! Ska bli så himla kul! Kan inte bli annat än toppen när man ska festa ihop med så många av världens bästa och härligaste människor på en och samma gång. Tipspromenad är klar för att placeras ut och mer snacks ska köpas imorgon och så dryck förståss. :-) Ska även fixa priser till tipspromenaden och till Twister tuneringen. Bara A kommer ihåg att ta med sig spelet. M har önskat fiskdamm :-P så blir eventuellt till att fixa inför det med i fall jag hinner.

Wiiee!

/Lady Violett

Festförberedelser :-)

På fredag ska vi ha inflyttningsfest hos oss. Ska bli så himla kul. :-D Igår köpte vi hem snacks. Det blir både chips, morotsstavar, gurkstavar och selleristavar med dipp. Popcorn finns också att poppa. Jag ska även köpa hem läsk och smaksatt vatten till festen. Alkoholhaltiga dryker får man ta med sig själv, men lite vin som blev över från bröllopet har vi dock att bjuda på. Ska även köpa läsk som passar att blanda groggar på. Vi har ju en flaska Absolut att blanda på som vi även kan bjuda av för den som vill ha. Kanske ska jag köpa lite frystabär och blanda till lite välkomsdrinkar eller ett välkomsbål.

Ikväll ska jag klura ut de sista tipspromenad frågorna till festen. :-P

/Lady Violett

Hur svårt ska det va?

Kommer behöva boka om RUL (rutin ultraljud) ännu en gång. Hoppas bara det inte blir allt försvårt att få en ny tid som passar både maken min och mig. Men med tanke på hur svårt det var att hitta en mindre opassande tid sist jag skulle boka om har jag inte särskilt höga förhoppningar om det. Men hoppas kan man alltid. Har vi tur har någon annan också ombokat sin tid så att en ny passande tid nu blivit ledig åt oss.

/Lady Violett

Latdag

Efter 12 timmars långpass lördag och söndag så är denna lediga måndag väldigt välkommen. Dock att döma av dagens bristande energinivå kommer det få bli en riktigt latdag.

/Lady Violett

PS: Min blogg app har krånglat i några dagar, så de två andra inläggen jag skrivit denna veckan gick inte att publicera och eftersom all text utom titeln försvann giddes jag inte skriva om dem igen.

Träning

Jag försöker hålla igång och träna lite, men jag ska inte sticka under stolen med att det har blivit dåligt av den varan sedan vi flyttat och jag inte har gymmet på 5 minuters promenadavstånd längre.

Men idag tog jag mig i alla fall dit. Kruxet är att inte åka hem efter jobbet i mellan utan dra och träna direkt efter jobbet, men det innebär också att det blivit mer gymträning och mindre pass, då passen oftast inte börjar först 2-3 timmar efter att jag slutat jobba när jag jobbat dag och det blir för långt att vänta utan att åka hem och åker jag hem fastnade jag som sagt i soffan då det känns för jobbigt att cykla i totalt 40 minuter till bara för att träna när jag redan cyklat nästan samma sträcka till och från jobbet.

/Lady Violett

Läsning

Min läsning består just nu av dessa böcker.


Tidningen träning för gravida var dock inte mycket att hänga i granen. Den avskräckte mer från träning än uppmuntrade till träning. Jag har istället valt att lyssna på vad min barnmorska sagt mig om träning.

Jag väntar också på en gravidtidning som jag beställt en tre nummers prenumeration på för två månader sedan som ännu inte kommer. Får ringa förlaget och efterlysa den så att jag kan få dem innan jag ska föda.


/Lady Violett

Bröllop <3

Igår var jag, min man och hans bror på bröllop i Stockholm. Det var min mans korridorskompisar från hans studietid på Linköpings universitet som skulle gifta sig. En sann kärlekshistoria om en svensk student och en tysk utbytesstudent som flyttat in i samma studentkorridor förälskar sig och som 5 år senare beslutar sig för att knyta hymensband. <3

Ceremonin hölls på både svenska och tyska i en fin och mysig kyrka. Prästen hade lyckats växla mellan och sammanföra de två språken på ett mycket fint sätt.

Brudparet var så fina och strålande av lycka. <3

Bröllopsfesten hölls på en blandning mellan svenska, tyska och engelska. Det bjöds på god mat, tal, lekar och dans.

Jag som hade väntat till helgen innan med att köpa klänning, för att försäkra mig om att den skulle passa stötte på patrull. Slutet av september visade sig vara en dålig tid för klänningar. Sommarklänningarna var bortplockade och jul och nyårsblåsorna hade ännu inte hängts fram. I de flesta butikerna fanns inga klänningar alls.

Tack vare att svärmorn min uppmärksammade ett reaställ i en butik
med sommarklänningar fick jag tag i något att ha på mig.


Min outfit till bröllopet fick bli den här. J Med håruppsättningen, sminket och smyckena gjorde sig klänningen rätt bra. Hade egentligen tänkt mig en något glammigare festblåsa, fast det var det typ ingen annan som hade. så kanske var det lika bra att det inte blev någon sådan trots allt. :-)

/Lady Violett


Vårt lilla underverk <3

Tänkte bjuda på en ultraljudsbild på vårt lilla underverk. <3


Vårt älskade lilla barn i veckan 12+3

/Lady Violett

Helt obeskrivbart underbart! <3

Igår var J och jag på vårt allra första ultraljud och fick för första gången se det lilla liv som vi har skapat tillsammans. Känslan och lyckan över att få se det lilla livet röra på sig därinne går inte i ord att beskriva. Det är det största jag någonsin varit med om!
Helt ofattbart! <3 Är så himla lycklig av att ha fått se vårt barn och fått höra att allt såg ut precis som det skulle.

/Lady Violett

RSS 2.0