Mör

Efter dagens snowboardåkning är jag nu när i kroppen, men det är det värt. :D Gud vad kul det var. Nästan inget hasande ner på bakkanten, endast en vurpa i luften och för övrigt få vurpor i backen, gör dagens åk på Stenkällargården till mitt personbästa.

Dock var jag inte unik i mitt nya snygga skidställ som inhandlades igår på min och J:s spontan shoppingtur i Örebro. Fanns ännu en med lika god smak som.mig. Hade inte varit unik i mitt gamla heller, för det fanns ännu en i sånt med. Hade inte för avsikt att vara unik heller, så sproll.

/Lady Violett

Årets julklappar :)Denna mysiga poncho fick jag av mina underbara svärföräldrar.Dessa varma och fina raggisar har J:s farmor stickat åt mig. :)Denna bilstereo fick jag av min älskade J. <3
u


Detta vackra fat med kupa fick jag av J:s farföräldrar. På det ska det serveras födelsedagstårta. :)
Dessa varma och skönt fårskinnstofflor fick jag också av svärföräldrarna. :)


Marianne fick jag av J:s små kusiner och anteckningsblocket och chokladen fick jag på jobbet. Har ännu ett paket från jobbet liggandes under granen där hemma. :)

Har även på jobbet fått en fin tomteflicka av gammel tomten och en shoppinglista till kylen av hustomten. ;)

/Lady Violett


God julÖnskar er alla en riktigt god jul!

/Lady Violett

Julgran :)Då var granen klädd :)

/Lady Violett

Semester! :D

Imorgon kl:09:00 börjar min vinter semster. En veckas ledigt med julfirande, snowboardåkning, sovmorgnar och förhoppningsvis lite massage. (Får se vilka öppettider de har i veckan).

/Lady Violett

Inbjudningskort, check!

Då var äntligen inbjudningskorten till bröllopet beställda. :) Sen är det bara att adressera dem och lägga dem på postlådan.

/Lady Violett

Mysteriet löst..kanske...

Idag drabbades jag åter av latmasken som tyckte jag skulle avboka min träning och gå hem och lata mig, och då troligen bli sådär trött redan kl.17.30 som så många andra träningsfria kvällar, men andra omständigheter (som att jag fått med mig hem någon annans trädningskort) gjorde att blev tvungen att ta mig dit och när jag nu ändå var tvungen att släpa mitt lata arsle dit kunde jag lika gärna träna.

Sagt och gjort och tröttheten jag drabbats av den senaste tiden lyste med sin frånvaro, så nu blir det gympa imorgon. :)

/Lady Violett

Märkligt...

Varför är jag alltid som tröttast mellan kl.17.30-19.00? Vid kl.19.00 ger jag upp mina försök till att hålla mig vaken och gör kväll, men väl i säng piggnar jag till igen.

/Lady Violett

Förväntansfull

Imorgon bär det av söder ut. :) Då ska J och jag åka och hälsa på L, K och lilla D, som snart inte är så liten mer. 1 år fyller lilla hjärtat snart och det är inte klokt vad tiden gått fort. Håller tummar och tår för att eventuella snöovädern håller sig borta, så att vi kan genomföra vår resa som planerat. Sen är det bara en vecka kvar till jul och semster. :)

/Lady Violett

Och så kom tröttheten...

Tre jätteroliga, men intensiva dagar har jag nu haft i följd. Även fast jag har haft fasligt kul kommer nu tröttheten som ett brev på posten.

God natt och sov gott!
/Lady Violett

PS: J, om du läser detta så vill jag fortfarande att du ringer mig efter jobbet ikväll. Det gör inget om jag blir väckt. Vill ju höra din ljuva stämma. <3

Tisdag

Fullt ös medvetslös. Dagen började med att jag "försov mig" och därför inte hann tvätta bilen innan jag skulle få mina naglar fixade. Efter att mina naglar blivit julfina var det raka vägen till jobbet. Ännu en trevlig arbetsdag har nu gått till enda och tiden sprang iväg lika fort idag, fast att jag hade en längre arbetsdag idag.


Såhär julfina blev dem. :)

/Lady Violett

Måndag

Denna måndag har bjudit på det ena och det andra, men mest kuliga saker. Dagen inleddes med ett besök till frissan där vi testade och bollade lite idéer till min bruduppsättning. Lite klokare blev vi, fast inte helt kloka, så vi bokade in ännu en tid till att bolla idéer. Inte nog med att vi provade på tre olika uppsättnings varianter, så blev jag nyklippt och fick gå därifrån i en fjärde håruppsättning (ej bruduppsättning, men fin ändå).

Efter frissan var det dags för bilbesiktning. Bilen gick ej igenom och det blir till att åtgärda glappet i vänster innre styrled och göra en ombesiktning på det. Fick tid tid till att åtgärda felet på tisdag nästa vecka och då kommer de även justera hjulinställningara och serva bilen åt mig, så är även det gjort. Hade tänkt serva bilen i början av nästa år, men gör jag det nu slipper jag kanske lämna in bilen så snart igen.

Dagen/kvällen avslutades med ett trevligt arbetspass där tiden bara sprang iväg.

Imorgon ska jag fixa naglarna och om jag orka upp tidigt ska jag passa på att tvätta bilen innan. Sedan blir det ännu ett arbetspass. :) Snart vankas det lite julsemster. Knappt två veckor kvar nu. Vad tar tiden vägen? Känns som jag nyss börjat jobba efter sommarsemestern... Fast jag klagar inte, har ju kul och då brukar tiden få snabbt.

/Lady Violett


KvällspromenadDenna mötte jag under min kvällspromenad.

/Lady Violett

Då var det pyntat :)Förra helgen åkte stjärnor, adventsljusstakar och tomtar fram. Denna helgen var det julgranens tur att få komma fram och pyntas. :)

/Lady Violett

Underbart <3

Har haft en helt fantastiskt mysig jobbkväll. :) Oj vad fort tiden gick och vad kul vi hade.

På fredag blir det kuligt värre, för då blir det personal julfest och då ska vi slå klackarna i taket! =D Och inte nog med det, så är älsklingen hem kommen då och det betyder pusskalas. Hihihi, vad jag längtar.

Nä, nu måste jag allt gå till sängs. Ska upp i ottan imorgon. Har mycket att styra med innan det är dags för än en jobbkväll. =)

/Lady Violett

/Lady Violett

Prästgården, check

I fredags fick jag besked om att Prästgården blir vår den 8 juni 2013. Så nu är det spikat att det blir där bröllopsmottagningen kommer att äga rum och det är där vi kommer att kunna erbjuda våra gäster att övernatta. Nu blir nästa steg att beställa hem och skicka iväg alla bröllops inbjudningar.

/Lady Violett

RSS 2.0