Bilägandets baksida

Helgen hos L, K och lilla D var riktigt trevlig och mysig trots att vädret inte riktigt var på vår sida. Marknaden blev det ingenting med. Vi körde dit men möttes av ösregn och bestämde på plats att skippa marknaden. Istället gjorde vi ett spontan besök till Skåningen och hos henne sken solen. (Tydligen även på markanden, för så snart vi hade åkt upphörde det visst att regna). Det var väl helt enkelt inte meningen att vi skulle markandsshoppa. Lika bra var det för under vår färd tändes varningslampan till mina bromsar som visade sig var utslitna.

Nu är bromsar och bromsskivorna fram bytta. Det kostar att vara bilägare, men förhoppningsvis ska bilen rulla på felfritt ett tag nu.

/Lady Violett

Helgen som jag väntat på :)

Nu har äntligen helgen som jag så längre väntat på. Helgen då J och jag åker och hälsar på L, K och deras lilla D. :D Bara en timme kvar till vi är framme nu. Så kul det ska bli. Imorgon ska vi troligen på marknad.
/Lady Violett

Sedan sist

En del har hänt sedan jag bloggade sist. Flytten är gjord, min nya mobil är i min ägo, jag har fått tips om och sökt en utbildning till hösten som jag hoppas jag får en plats på. Jag har även påbörjar en utbldning i taktilmassage. Jag har oockså varit i Ullared för första gången o h shoppatloss. Det har även firats födelsedag och pyntats på vår nya balkong.
/Lady Violett

Mitt i

Japp, då är man mitt upp i en flytt. Vad grejer man har och vilken tid det tar. Tur att J:s pappa var snäll och kom till undsättning, så nu är det mesta tingen flyttade.

/Lady Violett

På lördag ska det ske!

Idag har jag ägnat min lediga dag till att packa, packa och åter packa flyttlådor. Min förhoppning är att allt ska vara klart till på lördag då själva flytten ska ske. Förhoppningsvis ska vi hinna flytta alla ting på en dag, men det återstår att se hur det blir med den saken.


Detta är planlösningen får vår nya 3:a på 77,5 kvm. =D

/Lady Violett


RSS 2.0