Det går framåt

Nu har vi fått  våra möbler från både Ikea och Ulfåsa möbler och J har monterat ihop alla möblerna bortsett från skrivbordet som det saknas ett ben till. Ikea hade bara tre ben hemma när jag var där för att köpa och beställa hem möblerna. Jag får i veckan se till att åka dit och köpa det sista benet och lite andra ting som behövs hem.

Igår köpte jag och J utemöbler till vår balkong. =) Det ska bli så skönt att kunna sitta ute och fika och mysa på den framöver.

Nu till helgen ska J och hans pappa flytta J:s möbler från hans studentrum till vår lägenhet, så snart har vi bland annat bokhylllorna på plats och då kan vi äntligen få tömt flyttlådorna med böcker och fotoalbum och vi kommer att kunna få ordning på våra prynadssaker. Det ska bli så härligt när vi fått allt på plats och fått tömt alla flyttlådor.

Dock har vi ännu inte fått tag på allt vi behöver än. Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord och lampor. När J kommit hem från jobbet idag och vi fått i oss lite mat, ska vi åka ut på soffbordsjakt.

/Lady Violett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0