Bäst hittills :-)

Idag har jag haft min bästa semesterdag hittills under denna sommarsemestern, utan en massa överhängande måsten. Lägenheten är tömd och städad, vi har hälsat på alla vi hade tänkt hälsa på under semestern, vi har shoppat en massa till huset och alla flyttlådor är uppackade. :-) Synd bara att semester slutar redan imorgon och jobbet börjar igen på måndag, nu när vi äntligen blivit klara med alla stora överhängande ting och kunnat börja koppla av på riktigt.

Idag har jag haft en helt underbar dag. Dagen började i trädgården med läsning i solen. Sedan har vi rengjort vårt loppisfynd och ställt det på plats. Jag har tvättat en del kläder och vi har bäddat rent i sängen. Vi har även gjort ett försök med att skriva en veckomatsedel och varit och handlat mat. I hopp om att vi ska äta lite bättre. Vi har haft alldeles för dålig planering och ätit allt för mycket ute den senaste tiden. På kvällen har vi ätit god hemmalagad mat och drukigt öl på altanen. Vi har även fått sålt några stenplattor till. Så nu får vi avvakta med att sälja resten till de nya plattorna blivit satta.



Vårat loppisfynd. :-) En bäddsoffa för 200 kr som vi ställt i vårt allrum/läsrum. Så nu har vi sovplats till fler övernattande gäster. :-D Vi ska bara köpa en ny bäddmadrass att ha till.

Tack vare vår semestershopping börjar vårt allrum/läsrum arta sig nu.



En läslampa och lite pynt att pryda expidithyllorna med och en matta och så.. Så har vi snart ett mysigt allrum/läsrum att läsa i, ligga i soffan och titta på stjärnorna genom takfönstret i, samt en extra sovplats att erbjuda våra övernattande gäster.

/Lady Violett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0