Gäsp

Den här veckan har det inte blivit mycket sömn. Har haft svårt för att somna och när jag väl somnar så vaknar jag stup i kvarten. Det har resulterat i att jah känt mig som en vandrande zombie. Dock har ju nu haft två nätter av god sömn, så nu börjar jag känna mig som mig själv igen.

/Lady Violett

Kommentarer
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Vandrande zoombie?
Ja det är ju lika bra att börja träna i tid. Jag köpte första. baby saken i fredags.Tänkte köpa både rosa och blå men bara ena sorten fanns kvar.Ändå bara en kul grej så ingen fara.Hur är det med er alla tre? Bortsett från mina vanliga blödningar vecka 16-17 mådde jag som en prinsessa hela graviditeten. Puss&Kram


Svar: Bortsett från att jag känt mig som en vandrande zombie förra veckan mår jag fortfarande prima. Är idag i vecka 16+1 och har än så länge ingen blödning. Vad roligt att du köpt något till bebben. :-) Vill också göra det. Vilken färg blev der? :-P Den 12 november ska vi på rutin ultraljud och om att ser bra ut då har Joakim gått med på att vi kan börja köpa saker bebben. Blir väl en tur till Ikea först skulle jag tro. Jag älskar att vara gravid precis som du. Är så härligt med den växande magen och nu har både Joakim och jag börjat att känna fosterrörelser. <3 Älskar dig mamma! Jag kommer ner i slutet av november så att vi kan ses. Puss och kram!
LadyViolett

2013-10-27 @ 14:59:57
Postat av: Yvonne

Inget kul. Men nu känns det bättre. Kommer nog hem imorgon... Kram

2013-10-27 @ 16:27:23
URL: http://xn--skningen-b0a.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0