Sjukstuga

Idag vaknade jag och Linnéa upp förkylda. Förkylningen kom bara sådär plötsligt över en natt utan förvarning.

Så veckan som vi sett framemot med premiären av mamma och bebisgympa, vårt första besök till öppna förskolan, vårt crossnature barnvagns pass får vänta ännu en vecka. 😞 Kanske även veckans premiär bad på babysimmet, men än lever hoppet om att vi ska ha kryar på oss så pass så att vi slipper missa även det.


Så det här kör vi på nu.

Nu på eftermiddagen innan jag hunnit publicera mitt inlägg har jag även fått 38,5 i feber och frossa. 😞

/Lady Violett


Kommentarer
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Dålig tajming gumman . Kunde ni passat på innan jag åkte hem? Från Malmö kan jag inte göra nån nytta. Tack och lov g är inte jag förkyld bara dom vanliga krämporna
Det är inte jag som smittat er åtminstone. Du vet att Joakim får vabba va' ? Okej han inte amma men allt annat.Och du skulle behöva en Time Out ! Det var ju full fart på dig hela. Veckan och jag var inte till nån större nytta.

Svar: Skönt att du inte är förkyld också. Räcker gott och väl med krämporna du har. Jo, jag känner till att pappan kan vanns, men Joakim skulle på kurs i tre dagar som han verkligen inte vill missa. Kan någon annan än pappan, får- och morföräldrar vara hemma? Har ju ingen av er här. 😞 Linnéa mår rätt bra trots förkylningen. Hon äter och gör i från sig som hon ska. Sover mer än vanligt tack och lov. Så hon och jag har spenderat en stor del av dagen i sängen. Dock där i mellan är hon pigg och vill leka och måste tycka jag är en tråkmorsa som bara sitter inne med henne när vi brukar vara på vift. Hoppas jag är feberfri imorgon så jag orkar gå en liten promenad med henne i alla fall. För ligga i sängen/soffan och högmässa har hon ledsnat på.
LadyViolett

2014-08-31 @ 17:18:14
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Förresten. det måste inte vara pappan som stannar hemma. Kan du få hjälp av någon annan som blir hemma från Malmö sitt jobb får den personen samma ersättning.Stackars mina töser !

2014-08-31 @ 17:27:05
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Denna j-a mobil . Stryk Malmö

Svar: Linnéa har inte börjat krypa ännu, men hon kan knuffa sig bakåt med armarna och ta sig lite fram genom att skjuta ifrån med bena. Sen vill vi inte att hon ska ramla ner från trappan med gåstolen. Sen ska Linda, Krille och Denise komma på besök snart och då behövs grindarna åt Denise, så kändes som det var lika bra att börja få upp dem nu. 😊
LadyViolett

2014-08-31 @ 17:29:50
Postat av: Maria Öberg (numera Krüger)

Hej Sara! Tänkte att jag skulle kolla om du fortfarande bloggade å de gjorde du. =)
Grattis till Linnéa, hon ser jättefin ut. =) För 10 månader sen fick jag en son, Adam. Han har varit förkyld många gånger å ett tips från mej är havssaltsprayet Physiomer, jättebra!
Krya på er!. =) // Maria

Svar: Hej Maria! 😊 Tack så mycket och tack för tipset. Blir till att köpa hem en Physiomer imorgon.
Jag trodde du hade slutat blogga, men gick nyss in och kollade och såg att du visst bloggar, men inte särskilt frekvent. Stort grattis till dig med! Vad roligt att du också gift dig, flyttat till hus och skaffat barn. Vilken charmig liten kille ni har fått. Så fin han är! /Sara
LadyViolett

2014-08-31 @ 20:02:14
URL: http://marypinkmary.blogg.se
Postat av: yvonne

Krya på er!! Kram!

Svar: Nä, kryper gör hon inte. Hon använder inte bena. Hon skjuver sig bakåt med hjälp av armstyrka. Kram!
LadyViolett

2014-09-08 @ 22:18:50
URL: http://skningen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0