Nyklippt

När luggen hänger ner som en gardin för ögonen är det bra att ha en farmor som kan det där med att klippa till med saxen. 😊

/Lady Violett

Kommentarer
Postat av: Jane Cobra Ekelund

NEEEJ!Hört talas om hårklämmor , hårsnoddar? Det är Sverige 2014! Hon är pottklippt stackarn! Snälla ge dig , hon är ingen leksak. Förlåt men det är hemskt! Tack och lov det fotot fanns innan idag när hela Räddningstjänstens station Centrum beundrade mitt barnbarn. Snällt av Joakims mamma att klippa Linneas hår men ändra luggen. Sidan eller bakåt.Ni har bättre smak än så. Eller har någon blivit avundsjuk för att Linnea är supersöt och föreslagit pottan på huvudet? Skydda henne mot dåliga förslag!

Svar: Hårsnoddar och hårklämmor rekommenderas inte att använda på barn under 3 år för kvävningsrisken. Är så lätt för dem att dra loss och sätta i halsen. Pottfrisyr är när man klipper likadant hela vägen runt. Linnéa har fått en helt vanlig luggklippning, bara det att Gun klippte den något kortare än sist. Men så fort som Linnéas hår växer är luggen snart längre igen.

Hur skulle Gun ha klippt luggen istället menar du?
LadyViolett

2014-12-08 @ 22:38:21
Postat av: Yvonne

Jag tycker att hon är söt! Pottklippning ?? Jag tycker inte alls det är Pottklippning! Jag håller med dej att klämmor och snoddar får vänta tills hon inte sätter i munnen.Bättre att ha en levande Linnea ! Stå på dej!Det är er dotter!! Kram!

Svar: Tack! Jag och Joakim tycker också att Linnéa är fin och föredrar att ha en klippt levande dotter framför en oklippt dotter som riskerar att kvävas till döds av diverse gummisnuddar och klämmor. Linnéa ska inte behöva irriteras av en lugg som hänger för ögonen bara för att det är sött med lång lugg. Och som sagt vi tycker hon är minst lika söt i sin nya frisyr. Kramar!
LadyViolett

2014-12-09 @ 16:28:27
URL: http://skningen.wordpress.com/
Postat av: Yvonne

Jag tycker att ni är perfekta föräldrar.. Kram!

Svar: Tack, det värmer! ❤ Vi gör så gott vi kan för att vår lilla älskling ska ha det så bra som möjligt. Saknar dig! Kramar!
LadyViolett

2014-12-09 @ 21:48:23
URL: http://skningen.wordpress.com/
Postat av: Jane Cobra Ekelund

Det är INTE klippningen som stör mig. Det är frisyren med "dum &dummare" hellugg som ger mig ett sånt taskigt intryck. Gun har gjort en jättefin klippning, klippa så jämt och fint på en livlig baby är grymt svårt. Av det lilla jag träffat Joakims mamma verkar hon vara bra på allt. En av anledningarna jag tyckte/föreslog henne som gudmor till Linnea. Jag har ett foto på min far cirka 1 år gammal med samma udda "frisyr". Men han är 83 nu! Intressanta fakta du hade om hårklämmor och hårsnoddae. Stod det något om när det var okej att använda hel runda hårband utan strypningsrisk? Ber om ursäkt att jag återigen uttryckte mig fel. Klippningen helt suverän FRISYREN ....#*! Bra att du försvarade Gun så jag upptäckte det! Förlåt också till Gun om hon tog åt sig.

2014-12-10 @ 01:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0