2 månader kvar till bf

Inte klokt vad tiden går fort. Idag är det exakt två månader kvar till bf (beräknad förlossning). Jag är givetvis medveten om att det inte är något exakt datum och barnet kan välja att komma ut tidigare än beräknat eller att jag kan komma att gå över tiden och att barnet därav kan komma senare än beräknat.

På måndag ska vi i alla fall på det efterlängtade ultraljudet på specialistmotagningen för att undersöka moderkakans placering. Jag håller tummar och tår för att det ska visa sig att moderkakan har flyttat med upp så att jag slipper genomgå ett planerat snitt. Jag hoppas även att barnet fortfarande ska ligga med huvudet nedåt och att det inte får för sig att vända sig fel inför förlossningen om jag nu skulle slippa ett planerat snitt på grund av en lågt sittande moderkakan. För där jag tänkt föda har de få erfarna barnmorskor på sätes förlossningar vilket innebär att det i de allra flesta fall blir snitt i fall barnet skulle visa sig ligga i säte.

Just nu sitter jag i telefonkö till försäkringskassan. Är ju en del att ta reda på och ta tag i inför den kommande föräldraledigheten. Läste nyss på deras hemsida att de ska skicka ut ett start någonting, någonting efter att man skickat in sitt moderskapsintyg där man ska fylla i sin inkomst men jag har inte fått något brev och det är säkert 8 veckor sedan jag skickade in mitt intyg, så tänkte att det nog var bäst att ringa och höra sig för så inget blivit galet.

/Lady Violett



Kommentarer
Postat av: yvonne

Barnet brukar inte fixera sig förrän de sista veckorna!Kram!

2014-02-13 @ 22:50:33
URL: http://skningen.wordpress.com
Postat av: yvonne

Jooo vi fick en omgång snö,som nästan har smält bort!Håller tummarna att babyn fortsätter att ligga med huvudet neråt.. Kram!

2014-02-14 @ 16:52:42
URL: http://skningen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0