Redan...

Inte klokt. Linnéa har redan växt ur några av sina plagg i storlek 68. Lite lustigt då hon även precis vuxit ur sina byxor i storlek 62. Men så har det ju varit hela tiden. Hon har vuxit ur sina bodys och pyjamasar först. En annan lustig sak är att hon bytt blöjstorlek lika ofta som hon bytt klädstorlek. 

Trots att vi varit sjuka denna veckan så har Linnéa ändå orkat sig på att lära sig nya konster. Hon har nu lärt sig lägga in baken när hon ligger på mage. Hon kryper inte, men hon skjuver sig bakåt med hjälp av armarna. Så nu har vi varit och köpt barngrindar till trapporna. Gäller att ligga steget före.

Linnéa han bli frisk i tid för babysimmet och jag hann bli frisk nog. Det var mysigt och kul. Ingen av bebisarna i vår grupp grät och alla verkade trivas i vattnet. Vissa var mer exalterade än andra. Linnéa hade tog det hela med ro. Var cool lugn före, under och efter babyaimmet. Dock var hon inte ett dugg intresserad av att greppa gummikrabba som instruktören räckte fram.
 
Linnéa har även fått en ny snutte denna veckan...

...som Joakim döpt till Nyckelpigli


Linnéa fick en ny snutte för att inte behöva vara utan en snutte när mamma tvättade snuttekanin som Linnéa seklat på när hon varit sjuk.

Dock visade sig Nyckelpigli bli en ny favorit så det blev snuttekanin som fick åka i lådan efter att han blivit ren och torr.

/Lady Violett
 Kommentarer
Postat av: yvonne

Kryper hon baklänges .. är hon en kräfta?? :-) Linnea är en cool tjej! Kram!

2014-09-08 @ 22:22:18
URL: http://skningen.wordpress.com
Postat av: yvonne

Ungefär som en kräfta??asar sig bakåt! Kram!

2014-09-09 @ 16:47:10
URL: http://skningen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0